Server: nemám
Dobrý den mohu se zeptat zda GTA SA:MP podporuje DNS SVR záznam.
SVR záznam
- ondracek.roman
- Věk: 27
- Kontaktovat uživatele:
- Server.FT
- Věk: 25
- Kontaktovat uživatele:
Re: SVR záznam
Ano podporuje návod najdeš ZDE http://forum.fakaheda.eu/viewtopic.php?f=85&t=11981&hilit=SRV+z%C3%A1znam
- SPiRIT
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
V tom pripade musis vedet jaky zapis hleda v SRV zaznamech tudiz neco podobneho jako je v minecraftech:
_minecraft._tcp. bla bla bla atd.
To je vlastne vse co musi byt zmeneno aby to fungovalo.
Jenze ja nikde teda nenasel zpravu o tom, ze samp by tohle podporoval, takze bych tedy byl hodne rad za zdroje z kterych cerpas, ktere tvrdi ze srv zaznam podporovan je.
Ono zjitit protokol jestli tcp nebo udp neni problem pres netstat, ale hodnota kterou to pripadne hleda (da se predpokladat ze nejspise by to byl string samp), ale samotna podpora nikde zminena neni, aspon co jsem se pokousel hledat pres google a na strankach samp.
_minecraft._tcp. bla bla bla atd.
To je vlastne vse co musi byt zmeneno aby to fungovalo.
Jenze ja nikde teda nenasel zpravu o tom, ze samp by tohle podporoval, takze bych tedy byl hodne rad za zdroje z kterych cerpas, ktere tvrdi ze srv zaznam podporovan je.
Ono zjitit protokol jestli tcp nebo udp neni problem pres netstat, ale hodnota kterou to pripadne hleda (da se predpokladat ze nejspise by to byl string samp), ale samotna podpora nikde zminena neni, aspon co jsem se pokousel hledat pres google a na strankach samp.
- Server.FT
- Věk: 25
- Kontaktovat uživatele:
SPiRIT asi máš pravdu taky jsem to nikde nenašel ale mysles jsem si že to jde jo a mimochodem jak je to na TeamSpeak 3 ?.
- SPiRIT
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Kód: Vybrat vše
_ts3._udp.yourdomain.tld. 86400 IN SRV 0 5 1337 yourdomain.tld
ofiko sample...
napasovat si to snad dokazes sam na to co jsem psal do navodu.
viz
https://support.teamspeakusa.com/index.php?/Default/Knowledgebase/Article/View/293/0/does-teamspeak-3-support-dns-srv-records
Zpět na „GTA San Andreas Multiplayer“