Server: 81.0.217.177:27884
Dobrý den, píšu zde znovu, na serveru mám Realna zeme 7.4 jenže když dám do svého profilu AdminLevel=5 uložím, restartuji server připojím se do hry a napíšu
/admin, tak z toho nemohu udělat vůbec nic i přez /elogin mi napíše že mám Admin level 5, použiju třeba /jail id a napíše mi to: Nemáte dostačený AdminLevel
Byl by někdo ochoten na tuto otázku odepsat? nikdo mi neodepsal u té minulé ale to jsem nakonec vyřešil.
Nemáte dostatečný admin level
-
- LpBahos
- Věk: 25
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nemáte dostatečný admin level
Poradím ti takhle... Musíš se přihlásit přes RCON a potom si tam dát admin level 5....
- Osicja
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nemáte dostatečný admin level
Do rze si spíše nahraj vlastní Admin Systém, který když si propracuješ tak se nebude stávat jako při rze že se nebude něco ukládat, nahrávat a administrátoři ti nebudou moct zneužívat pravomocí jako v rze, přeci jen polovina příkazů se dá použít i jinak než je zamýšleno 
Jinak ujisti si že se opravdu ten soubor uloží a ten level tam máš, jinak /rcon login heslo pak jen pomocí příkazu (teď nevím jestli to Atomas dal do /rcon) /setlevel /savelevel (možná
), pokud nebude nic fungovat tak si rze kup, když máš cracknutou verzi nemůžeš se divit že vše nefunguje tak jak má 

Jinak ujisti si že se opravdu ten soubor uloží a ten level tam máš, jinak /rcon login heslo pak jen pomocí příkazu (teď nevím jestli to Atomas dal do /rcon) /setlevel /savelevel (možná

Zpět na „GTA San Andreas Multiplayer“