neviem jak dat na server toto: prace [preukazki abi boli],abi ket som chcel ist do obchodu nemusim pisa /exit /enter add abi sa dali kupovat firmy a dat na server prikazy
Takze ja neviem: dat tie mody ci co to je na server aj prikazy kde ich vlozit aj kde stirhnut Tak diki [u][/u]
Pomozete mi ??
-
Re: Pomozete mi ??
firemag píše:neviem jak dat na server toto: prace [preukazki abi boli],abi ket som chcel ist do obchodu nemusim pisa /exit /enter add abi sa dali kupovat firmy a dat na server prikazy
Takze ja neviem: dat tie mody ci co to je na server aj prikazy kde ich vlozit aj kde stirhnut Tak diki [u][/u]
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Tím že tu budeš bumpovat témata si ničemu nepomůžeš, prostě tu není nikdo kdo by měl GTA SA MP server, takže málo kdo s ním umí, proto ti nikdo nepíše.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- SPiRIT
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Asi jak psal Mysteria, nemelo cenu mi posilat PM.. ja fakt se SAMP serverama nedelam takze v tomhle ti nepomuzu... bohuzel tady na foru neni nikdo kdo by na tuhle problematiku pravidlne odpovidal takze si musis vystacit sam .. tudiz google a nebo se nejak dostat k jinymu SAMP adminsitratorovi a vysavat nenapadne vedomosti.
- MiniMe
- Site Admin
- Věk: 38
- Kontaktovat uživatele:
SA:MP nehraji, ale tipuju, že půjde o RZ 8, což je placený mod.
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.
Zpět na „GTA San Andreas Multiplayer“