Zdravím. Dělal jsem dnes při vytížení 209% CPU (na radu vedeni FH) nolagg examine (výsledek najdete v příloze). Díval jsem se, co tak extrémě laguje a zjistil jsem, že je to residence. Prosím tedy o vysvětlení co dělá BlockFromToEvent[NORMAL] případně jak to vypnout. Předem děkuji za pomoc.
// Nastavuju jako dulezite, jelikoz s tim bude mit pravdepodobne nevedomky problem vice lidi. Austin.
//EDIT: Nastavil jsem jako výchozí a přesunul do návodů. Lidi s tím již problémy nemívají //nejento
Residence - lagy
- Arcas
- Věk: 26
Residence - lagy
- Přílohy
-
- 2012_07_02-17_22_57.rar
- (44.89 KiB) Staženo 411 x
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Re: Residence - lagy
Je možné, že se ti děje problém ohledně pádu bloku do residence, přičemž v residenci je zakázaný build. Například písek se snaží dostat do residence, ale residence jej teleportuje zpět na ni.
V tomhle případně ti můžu zkusit doporučit například najít, kde se to děje, nahodit na server whitelist, odstranit residence (JENOM TEN SOUBOR Residence.jar!!!), restartovat, nechat blok spadnout do resky, nahrát zpět residence a odebrat whitelist.
Nejhorší asi bude to hledání
V tomhle případně ti můžu zkusit doporučit například najít, kde se to děje, nahodit na server whitelist, odstranit residence (JENOM TEN SOUBOR Residence.jar!!!), restartovat, nechat blok spadnout do resky, nahrát zpět residence a odebrat whitelist.
Nejhorší asi bude to hledání

- Austin
- Site Admin
- Věk: 38
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je dost zapeklity problem, protoze to kolikrat tak odrovna server, ze se na nem vubec neda hrat.
Taky jsem to zhruba 2 tydny zpet resil a jako druhe reseni, pokud se ti nechce hledat, kde se to stalo je vypnout v configu residenci hlidani padani tech bloku do residenci.
Konkretne se jedna o tuto cast v configu:
melo by tedy stacit nastavit move na false, nechat tam ten blok propadnout a pote to treba zase znovu zapnout, zalezi na Vas.
Taky jsem to zhruba 2 tydny zpet resil a jako druhe reseni, pokud se ti nechce hledat, kde se to stalo je vypnout v configu residenci hlidani padani tech bloku do residenci.
Konkretne se jedna o tuto cast v configu:
Kód: Vybrat vše
# This gives permission to change certain flags to all groups, unless specifically denied to the group.
FlagPermission:
move: true
build: true
place: true
destroy: true
use: true
container: true
pvp: true
tp: true
ignite: true
firespread: true
bucket: true
flow: false
lavaflow: false
waterflow: false
creeper: true
tnt: true
monsters: true
animals: true
subzone: true
healing: true
piston: true
melo by tedy stacit nastavit move na false, nechat tam ten blok propadnout a pote to treba zase znovu zapnout, zalezi na Vas.
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem
- Arcas
Nějak se to ,,samo vyřešilo''. Asi to bude tím, že jsem deaktivoval residenci přes milkadmina ve snaze poznat, zda to dělá některý z pluginů. Teď už je snad vše OK. Děkujeme za trpělivost s našim serverem 

Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

- Austin
- Site Admin
- Věk: 38
- Kontaktovat uživatele:
to je taky moznost, vypnutim residenci tam proste ten blok spadne a po znovuzapnuti bude residence zasypana piskem
Co uz, aspon si majitel muze zahrat na archeologa 

FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
- Arcas
Co víš, třeba najde nějakého AdminoSaura 

// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

- Arcas
Už je to tu zase - 200%+. Už jsem zoufalý. Přikládám nový nolagg examine.
- Přílohy
-
- 2012_07_03-18_50_22.rar
- (42.29 KiB) Staženo 321 x
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

- SpreyYManNNikKK
vše ti tan jede normálně, jen statistician trošku něco bral ale nevidim tam sebemenší chybu ...
- Arcas
J8 taky vidím je vytížení 206 %. Kde je tedy problém.
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

- SpreyYManNNikKK
ja bych zkusil reinstalaci kompletne s novou mapou a postupne prikladat AKTULIZOVANE pluginy