Já se obávám toho, že ti budu veškeré návody mazat.
Každý návod od tebe je kompletně stejný nehledě na to, že se tu vyskytuje každý den 2 návody.
Tvoje návody jsou kompletně stejný. V každým návodu akorát popisuješ, jak se nahrávají na server. O nastavení nenapíšeš vůbec nic. Dáš tam jenom config toho pluginu, ale abys ukázal jaký řádek znamená co, abys popsal co jaký řádek dělá, nebo nedejbože abys ukázal, jak se to projevuje ve hře, to už se neukáže nic takového.
Pokud je tvým cílem nahrabat si karmu tím, že budeš dělat dál tyhle rychlokvaškové návody, očekávej s tím, že se pod tím bude ukazovat, jak je ten návod špatný. protože on JE špatný. Je to jenom přeložený výpis z BukkitDevu a mnoho z toho, co tam je naspaný ještě chybí. Není to ani přeložené.
Pokud i tedy s návodem neuděláš alespoň trochu práce, ten návod budu mazat, dokud nezačneš dělat normální návody.
Upřímně, mohu-li ti ukázat názornou ukázku si vzpomeň na tvůj návod na server.properties. Nic jsi o tom nenapsal. Jenom jsi popsal to, co najdeme na MinecraftWiki, která mimochodem má i českou variantu přímo tam. Můžeš se stát jejím překladatelem, ale bojím se, že pokud budeš dávat špatné překlady, nebo jakékoli bludy, které s tím nesouvisí, jdou kompletně mimo téma, tak nepomůže už vůbec.
Pro srovnání se tedy podívej na svůj návod na server.properties:
viewtopic.php?f=85&t=15296 a na můj návod na server.properties:
viewtopic.php?f=85&t=15301Tvé návody, pokud budou tohoto stylu odmítám dávat do Seznamu návodů. Pokud budou jiné, lepší, budiž. Rád ti je tam dám.
Ještě mi teď přijde jako drzost mi ještě u těch prvních tří návodů psát mi soukromé zprávy, abych tvůj návod přidal do Seznamu návodů. Já si všechny články na Minecraft, Tekkit fóru včetně Návodů čtu a vím, co tam je a co není.
Zamysli se nad tím, pokud ti tenhle dlouhý slohový článek příjde málo.