CreativeGates

Message
Autor
Uživatelský avatar
jakub1000
Příspěvky: 907
Věk: 19
Registrován: 15 led 2013, 18:01
Reputation: 0
Kontaktovat uživatele:

CreativeGates

#1 Příspěvekod jakub1000 » 22 črc 2013, 18:53

CreativeGates

Obsah
- Funkce
- Instalace
- Permissions
- Jak vytvořit bránu
- Autoři
- Závěr
Funkce
CreativeGates je docela užitečný plugin. Pomocí tohoto pluginu na serveru vytvoříte bránu do které třeba nějaký hráč vleze a pak vystoupí v 2 bráně.
Instalace
1. Vypneme server
2. Stáhneme plugin z odkazu

3. Půjdeme do FTP nebo do control panelu
4. Vložíme plugin CreativeGates do složky plugins
5. Spustíme server
Permissions

Kód: Vybrat vše

creativegates.use - Povolí do brány vstoupit.
creativegates.* - Všechny práva pluginu CreativeGates

Jak vytvořit bránu
1. vytvoříme si bránu z jakého koliv blocku
Spoiler: zobrazit
Brána.png
Brána.png (272.06 KiB) Zobrazeno 3085 x

2. Dole musíme dát 3 dia blocky a hned vedle toho postavit bránu
3. Potom můžeme kdekoliv postavit tu samou bránu
4. Potom půjdeme k té 1 a vezmeme si hodiny a klikneme pravým na na dia blocky.
5. Brána by se měla vyplnit vodou a už můžete do ní jít a ukážete se tam kde byla postavená 2 brána
Autoři
Cayorion
BBBuddah
cl4ymo
MonMarty
ulumulu1510
NinjaBaver
Závěr
A plugin který jste dali na server a nastavili určité permisse by vám měl fungovat.
Naposledy upravil(a) jakub1000 dne 01 dub 2015, 19:44, celkem upraveno 2 x.

Uživatelský avatar
nejento
Příspěvky: 9677
Registrován: 28 lis 2011, 14:09
Reputation: 46
Kontaktovat uživatele:

Re: CreativeGates

#2 Příspěvekod nejento » 22 črc 2013, 23:10

Takový návod tu už je. (viewtopic.php?f=85&t=8129)

Místo otravování mě, abych přidal tvůj návod do seznamu návodů, byses TY mohl do něj taky podívat abys věděl, co tu je a co ne.
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: http://discord.fakaheda.eu/

Uživatelský avatar
jakub1000
Příspěvky: 907
Věk: 19
Registrován: 15 led 2013, 18:01
Reputation: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: CreativeGates

#3 Příspěvekod jakub1000 » 23 črc 2013, 06:35

Ano já vím že tu už je ale chtěl jsem udělat lepší.
Nejento : Pokud jste svůj návod zde nenašli, napište nám a pokud již nebude existovat stejný nebo lepší, bude přidán do seznamu.

Uživatelský avatar
nejento
Příspěvky: 9677
Registrován: 28 lis 2011, 14:09
Reputation: 46
Kontaktovat uživatele:

Re: CreativeGates

#4 Příspěvekod nejento » 23 črc 2013, 15:46

Fajn, tak já tam napíšu "pokud by se tady ten návod po delší dobu neukázal".
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: http://discord.fakaheda.eu/

jurajetetice
Příspěvky: 358
Věk: 23
Registrován: 04 pro 2012, 18:05
Reputation: 0
Bydliště: Jihočesko

Re: CreativeGates

#5 Příspěvekod jurajetetice » 16 srp 2013, 11:52

PLS mam takový problém když chci vytvořit tu bránu,stane se to,že když ji mam postavenou,klikam do toho s hodinama a napise to You must name the Watch before creating a gate with you. Co s tim,potom se to nevytvori..

Uživatelský avatar
jakub1000
Příspěvky: 907
Věk: 19
Registrován: 15 led 2013, 18:01
Reputation: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: CreativeGates

#6 Příspěvekod jakub1000 » 16 srp 2013, 11:55

Dal si pod to 3 diamond blok ?

jurajetetice
Příspěvky: 358
Věk: 23
Registrován: 04 pro 2012, 18:05
Reputation: 0
Bydliště: Jihočesko

Re: CreativeGates

#7 Příspěvekod jurajetetice » 16 srp 2013, 12:11

jo dal,dam sem screenshot,ale nwm jak se to sem dava...

Uživatelský avatar
vasikxl
Příspěvky: 713
Registrován: 04 bře 2013, 20:57
Reputation: 0

Re: CreativeGates

#8 Příspěvekod vasikxl » 21 srp 2013, 15:24

nemusí být dole 3 dia blcky, může tam být jeden nebo klidně 10...


Zpět na „Návody“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 hostů