Vytvoření plně jmenného aliasu serveru bez potřeby portu

Message
Autor
SPQR_Brutus
Příspěvky: 3
Věk: 20
Registrován: 23 úno 2013, 18:49
Reputation: 0
Bydliště: Prievidza
Kontaktovat uživatele:

Re: Vytvoření plně jmenného aliasu serveru bez potřeby portu

#91 Příspěvekod SPQR_Brutus » 02 led 2014, 10:49

Tak pockal som a uz vsetko funguje :) Dakujem

marty_
Příspěvky: 1191
Věk: 48
Registrován: 27 srp 2012, 10:10
Reputation: 0
Bydliště: Hranice na Morave
Kontaktovat uživatele:

Re: Vytvoření plně jmenného aliasu serveru bez potřeby portu

#92 Příspěvekod marty_ » 13 led 2014, 18:11

Dekuji Spiritovi za supr navod. Ted uz to beha i mne.
Domenu http://www.hero-craft.cz jsem mel na http://www.pipni.cz
Tento registrator sice umoznoval nastaveni SRV zaznamu, ale pouze na pozadani na zaklade autorizacniho dotazu (mailu).
To se mi nelibilo, tak jsem migroval k http://www.active24.cz , kde jiz mam nekolik dalsich svych domen a jsem s nimi spokojenej.
Takze muzu potvrdit ze i na ACTIVE24 to funguje take
menil jsem ip: 46.183.57.46:22222 a zmenil jsem to na : play.hero-craft.cz
a jeste prikladam par sreenu nastaveni obou DNS ktere byly potreba (kdyby to chtel nekdo dalsi si zprovoznit):
azaznamedit.JPG
A zaznam editace
azaznamedit.JPG (29.95 KiB) Zobrazeno 1677 x

azaznam.JPG
A zaznam
azaznam.JPG (32.61 KiB) Zobrazeno 1677 x

srvzaznamedit.JPG
SRV zaznam editace
srvzaznamedit.JPG (35.12 KiB) Zobrazeno 1677 x


Ha, problem nejde vlozit cvtrty obrazek:(
Nicmene to funguje, a muzete tyto registratory domen u kterych lze si vytvorit plne jmenny alias v klidu vyuzit.

-- 13 led 2014, 17:14 --

posledni obrazek prilozen :)
srvzaznam.JPG
SRV zaznam
srvzaznam.JPG (21.84 KiB) Zobrazeno 1677 x

caute...:)
Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej :)
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)

Sorlios
Příspěvky: 38
Registrován: 25 úno 2014, 09:04
Reputation: 0

Re: Vytvoření plně jmenného aliasu serveru bez potřeby portu

#93 Příspěvekod Sorlios » 25 úno 2014, 11:43

sekundarna alebo primarna DNS ?

Tomsus
Příspěvky: 4
Registrován: 27 dub 2014, 03:47
Reputation: 0

Re: Vytvoření plně jmenného aliasu serveru bez potřeby portu

#94 Příspěvekod Tomsus » 27 dub 2014, 03:49

Zdravím :) a jak to je u GTA SA:MP ?

Uživatelský avatar
ondracek.roman
Příspěvky: 92
Věk: 21
Registrován: 07 kvě 2013, 08:40
Reputation: 0
Bydliště: Boskovice
Kontaktovat uživatele:

Re: Vytvoření plně jmenného aliasu serveru bez potřeby portu

#95 Příspěvekod ondracek.roman » 27 dub 2014, 14:00

GTA SA:MP nepodporuje SRV záznamy.

JusticeLuke
Příspěvky: 50
Registrován: 23 čer 2014, 22:50
Reputation: 0

Re: Vytvoření plně jmenného aliasu serveru bez potřeby portu

#96 Příspěvekod JusticeLuke » 30 čer 2014, 14:23

Dotaz je důležité dodržet TTL,
Bude mi to fungovat na

Kód: Vybrat vše

[url]http://www.hosting-zdarma.cz/[/url]

Mám menší problém s SRV, nemám tam Váhu a port, dal jsem to k IP
Hledáš PvP minecraft server? Frakce, Ekonomika + Classy! a plno dalšího!
Obrázek

Uživatelský avatar
Chytrolin
Příspěvky: 273
Věk: 20
Registrován: 02 říj 2012, 20:10
Reputation: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Vytvoření plně jmenného aliasu serveru bez potřeby portu

#97 Příspěvekod Chytrolin » 30 čer 2014, 14:26

U http://www.cesky-hosting.cz/ to nebylo taky. Když jsem je tehdy slušně požádal o vytvoření patřičného SRV, tak mi vyhověli. Podobně by to mohlo jít i u toho tvého hostingu

vidlakparek
Příspěvky: 3
Registrován: 15 říj 2013, 18:52
Reputation: 0

Mám problém(nefunguje)

#98 Příspěvekod vidlakparek » 17 srp 2014, 10:23

Mám problém s funkčností.
Hosting Endora, doména od Wedosu.
Přílohy
Screenshot 2014-08-17 10.10.19.png
Zde přikládám screenshot.
Screenshot 2014-08-17 10.10.19.png (5.76 KiB) Zobrazeno 1211 x

Uživatelský avatar
Mysteria
Příspěvky: 9122
Registrován: 26 pro 2009, 15:40
Reputation: 6
Bydliště: Česká republika
Kontaktovat uživatele:

Re: Vytvoření plně jmenného aliasu serveru bez potřeby portu

#99 Příspěvekod Mysteria » 17 srp 2014, 12:19

minecrat?

vidlakparek
Příspěvky: 3
Registrován: 15 říj 2013, 18:52
Reputation: 0

Re: Vytvoření plně jmenného aliasu serveru bez potřeby portu

#100 Příspěvekod vidlakparek » 17 srp 2014, 13:09

Aha :-) děkuji
Edit: Stále nefunguje :-/ i po opravě chyby


Zpět na „Návody“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti