[PHP] WebShop [2.0.0]
-
Re: [PHP] WebShop [1.00Beta01]
Dalo by sa cez WebShop aj predávať itemy?
-
- Věk: 25
- Kontaktovat uživatele:
Mysteria, mám to! Chyba je v hostingu ktorý má problém keďže na endore mi to v pohode frčí...takže poviem ti názov hostingu a keď tak ho pridaj medzi nefunkčné...
- zikl
- Věk: 30
- Kontaktovat uživatele:
Prodávání do webshopu není momentálně možný jelikož je to přes ercon a ten funguje jen jedním směrem ten ti to jen dá doporučil bych na vydělavání peněz plugin jobs
-
- Kontaktovat uživatele:
U hostingu WebSupport.sk to nefunguje, nevidím dôvod prečo a rád by som to zistil a zaujíma ma, či by bola možná náprava...?
//EDIT: Toto mi poslal support toho hostingu:
//EDIT: Toto mi poslal support toho hostingu:
...Vraj to má chybu napraviť, takže mohol by si to skúsiť upraviť?Nemate spravne nastavenu cestu k db. V php skriptoch používajte pre mysql 5.1: :/tmp/mysql51.sock....resp: localhost:/tmp/mysql51.sock
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Momentálně to možný není, ale mám v plánu časem přidat podporu pro SQL Inventory, vlastně hned po fixnutí stávajících bugů a přidání podpory pro xAuth.riddick9669 píše:Dalo by sa cez WebShop aj predávať itemy?
Díky, přidám do seznamu nefunkčních.SmeXhy píše:U hostingu WebSupport.sk to nefunguje, nevidím dôvod prečo a rád by som to zistil a zaujíma ma, či by bola možná náprava...?
//EDIT: Toto mi poslal support toho hostingu:...Vraj to má chybu napraviť, takže mohol by si to skúsiť upraviť?Nemate spravne nastavenu cestu k db. V php skriptoch používajte pre mysql 5.1: :/tmp/mysql51.sock....resp: localhost:/tmp/mysql51.sock
Každopádně nevím co za věc ti to poradili, ale u normálních hostingů nic takového není potřeba, navíc to ti poslali oni tě připojí na jejich databázi, takže k ničemu, když potřebuješ na Fh databázi se připojit.
Ale jak tak koukám, když si to nechám Vygooglit, tak když nejsou schopni za rok to předělat, aby to fungovalo jako všude jinde, tak bych je mohl poslat maximálně, no někam.
http://www.joomlaportal.cz/index.php/fo ... pojit-k-db
http://www.joomla.sk/forum/action,print ... ic,5562.0/
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
- Kontaktovat uživatele:
Okey, nastavím si to u fakahedy, lebo vidím, že problém je niekde inde, potom už len presmerujem tú stránku...Každopádne díky za rady a funguje to ako má
CHYBA ---> HOSTING

CHYBA ---> HOSTING
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
JJ, to je nejlepší možný řešení 

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

-
- Kontaktovat uživatele:
Mysteria OMFG ešte jedna vec...
Tento SPAM mi prišiel už asi po 50-ty krát
Prosím oprav si to lebo ma z toho... 
Dobrý den,
tato zpráva byla vygenerována a odeslána automatickým systémem WebShopu dne 09. 03. 2013 v 18:52:25.
Obsah zprávy:
Dne 7. 3. 2013 byla zvěřejněna nová verze aplikace WebShop 1.00Beta1.
Nová verze opravuje bezpečnostní chyby a přidává nové funkce, proto doporučujeme aplikaci co nejdříve aktualizovat!
Pro stažení nové verze a zobrazení návodu na aktualizaci navštivte tuto stránku: viewtopic.php?f=85&t=12663.
Tento SPAM mi prišiel už asi po 50-ty krát

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Tak uvidíme, připoj se na FTP, jdi do složky webshop a pak do složky ostatni. Je v ní něco?

- Cernokneznik
- Věk: 27
- Kontaktovat uživatele:
Přidej prosím možnost pluginu FéEconomy