[PHP] WebShop [2.0.0]
-
- Věk: 25
- Kontaktovat uživatele:
Re: [PHP] WebShop [2.0.0]
Mysteria, kde zmením názov MC servera? Aby mi tam neukazovalo MC Test Server? Lebo keď som ho zvolil pri inštalácií nezmenil sa...
-
Dobrý den
Mám malí problém s : Litujeme, ale získání údajů pomocí Vámi zadaného ekonomického pluginu selhalo.
Chtěl sem zprovoznit webshop banalní chyby sem vyřešil s tvůrcem v PM protože sem blbej nejspíš tak se sem ani nehodili.
Poraďte mi jak v Nastavení databáze:
napsat do 4. řádku dvě db
V jedné db mám authme s table authme a v druhé mám iConomy s table iConomy
ale v Nastavení databáze: po mě chce nastavení jednu db kde mám obě tabulky. Je na to něco ? nechci mít obě tabulky v jedné db.
Děkuji.
Mám malí problém s : Litujeme, ale získání údajů pomocí Vámi zadaného ekonomického pluginu selhalo.
Chtěl sem zprovoznit webshop banalní chyby sem vyřešil s tvůrcem v PM protože sem blbej nejspíš tak se sem ani nehodili.
Poraďte mi jak v Nastavení databáze:
napsat do 4. řádku dvě db
V jedné db mám authme s table authme a v druhé mám iConomy s table iConomy
ale v Nastavení databáze: po mě chce nastavení jednu db kde mám obě tabulky. Je na to něco ? nechci mít obě tabulky v jedné db.
Děkuji.
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Něco si nastavil špatně, ale nastavení pluginů na MySQL se neřeší tady, založ si vlastní téma.BigZed píše:Nikdyjsem se nepokoušel napojit authme na mysql,ale když jsem to udělal tak se server nenačetl
Jop, to je bug, můžeš si to změnit manuálně v webshop/app/config/config.neon, řádek name: Test server, pokud tam budeš chtít dávat nějaký nestandardní znaky, tak to musíš dát do ' (apostrofů).SmeXhy píše:Mysteria, kde zmením názov MC servera? Aby mi tam neukazovalo MC Test Server? Lebo keď som ho zvolil pri inštalácií nezmenil sa...
Bobx: To není možný, oboje tabulky musí být ve stejný databázi, protože stejně všude je možnost pouze jedné databáze (webhostingy a tak) a nevidím žádný důvod, proč n a dvě tabulky mít zvlášť databáze.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Ty děláš pro každou tabulku zvlášť databázi? Ehm, proto asi sou tabulky, aby jsi tohle nemusel dělat. Skript si klidně upravit můžeš, ale budeš ho muset prakticky celej přepsat, musíš vytvořit nové spojení do databáze a pak ke všem funkcím přidat parametr jaký spojení se má použít, ale pokud to zvládneš, proč ne. 

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

- zikl
- Věk: 30
- Kontaktovat uživatele:
Bobx: Proboha proč máš pro každou tu tabulku zvlášt databázi je to lepší to je mýt v jedný méně práce
- zdenda204
- Věk: 36
Hm, on není u FH, že?
Nebo u FH jde mít více databází?
Já myslím že mi neumožnili mít více uživatelů ani DB
Nebo u FH jde mít více databází?
Já myslím že mi neumožnili mít více uživatelů ani DB

- zikl
- Věk: 30
- Kontaktovat uživatele:
zdenda204: Ale může od webu od serveru nebo nákou vlastní
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Je fuk jestli je nebo není od FH, tady to může řešit kdo chce. Co se týče těch databází, je to hodně nestandardní způsob, ale pokud si to dokáže přepsat, tak proč ne. 

-
takže si to mohu upravit jak chci ?
Pokud ano je to bomba aspoň to nemusím dělat sám a upravím si to tak bych to dal do webu
Odepiš prosím děkuji
Pokud ano je to bomba aspoň to nemusím dělat sám a upravím si to tak bych to dal do webu
Odepiš prosím děkuji