[PHP] WebShop [2.0.0]
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: [PHP] WebShop [2.0.0]
Nemám od Fh, já teď zkouším hostingy, jaký je dobrý mám u h**t**u.eu
Stačí se připojit: 93.91.250.144:27535 

-
Mohu poprosit o návrh řešení této situace? :
Mám subdoménu a na ní složku kde je WS, tedy například subdom.dom.cz/ws/. Tato varianta nefunguje, dostanu chybovou zprávu 404, ale zprávu generovanou webshopem (dle zdrojového kódu), ne prohlížečem.
Pokud ale dám soubory přímo do subdom.dom.cz, tak je vše v pořádku a SW lze zprovoznit.
Hostuji na wedosu a přikládám htaccess, kterým se řeší subdomény a kdy se možné nějak "mlátí" oba htaccess soubory. Ve skutečnosti má script cestu dom.cz/subdom/namesubdom/webshop.
htaccess v rootu webu
zdroj chybové zprávy
Děkuji za pomoc
Mám subdoménu a na ní složku kde je WS, tedy například subdom.dom.cz/ws/. Tato varianta nefunguje, dostanu chybovou zprávu 404, ale zprávu generovanou webshopem (dle zdrojového kódu), ne prohlížečem.
Pokud ale dám soubory přímo do subdom.dom.cz, tak je vše v pořádku a SW lze zprovoznit.
Hostuji na wedosu a přikládám htaccess, kterým se řeší subdomény a kdy se možné nějak "mlátí" oba htaccess soubory. Ve skutečnosti má script cestu dom.cz/subdom/namesubdom/webshop.
htaccess v rootu webu
Spoiler: zobrazit
zdroj chybové zprávy
Děkuji za pomoc
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Bude to tím, že jsou ty subdomény řešeny přes .htaccess, ale v čem přesně je problém nevím, neovládám je do takové hloubky, abych dokázal přijít kde je chyba. Pokud jsou subdomény udělány normálně přes Apache, tak to funguje (třeba u mě na mysty.cz).
Můžeš zkusit nějaké postupy a návody z Nette fóra, je tam na to dost témat (http://www.google.cz/search?q=nette+wedos+subdomena+site:forum.nette.org), nic víc ti s tím bohoužel neporadím.
Můžeš zkusit nějaké postupy a návody z Nette fóra, je tam na to dost témat (http://www.google.cz/search?q=nette+wedos+subdomena+site:forum.nette.org), nic víc ti s tím bohoužel neporadím.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

-
Děkuji i tak, podívám se tam. V nejhorším nebudu používat subdomény. Na regulární výrazy jsem krátký, abych si s tím přepisem v htaccess pohrál sám.
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Právě, já to mám podobně. Ona je to docela věda a člověk prostě nemůže umět všechno.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

- zdenda204
- Věk: 36
Vsaď se že může 
Já budu umět vše

Já budu umět vše

- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Nikdo není dokonalý.
http://www.youtube.com/watch?v=JqjqLJrhxmQ
http://www.youtube.com/watch?v=JqjqLJrhxmQ

- SPiRIT
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
zdenda204 píše:Vsaď se že může
Já budu umět vše
Presne ... umis dok*rvit flashku na total... to jen tak nekdo neumi

- vasikxl
- ondracek.roman
- Věk: 27
- Kontaktovat uživatele:
Musíš to mít jen v subdoméně a ne v složce co je v subdoméně. Např. shop.domain.tld ne shop.domain.tld/slozka
Daffson píše:Mohu poprosit o návrh řešení této situace? :
htaccess v rootu webuSpoiler: zobrazit
zdroj chybové zprávySpoiler: zobrazit
Děkuji za pomoc