WebShop - již nevyvýjené!
-
Re: WebShop - již nevyvýjené!
Mysteria kdyby to shaggy neposlal, tak se pristi tyden dostanu ke compu kde to mam stazeny. Tesim se jestli to vyjde 

Chcete si zahrát na super serveru se super komunitou a super adminy
? Máme 18 slotů, admini jsou často online a rádi Vám se vším pomůžou.
survival.czept.cz:37333

survival.czept.cz:37333
- zikl
- Věk: 30
- Kontaktovat uživatele:
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím,
jak velký zájem by byl o vytvoření WebShopu pro MC?
UltraBans banlist je prakticky dokončený (respektive dodatečné funkce, které mám v plánu přidělávat už nejsou podstatné) a rád bych zaměřil svůj volný čas na tvorbu něčeho dalšího.
Samozřejmě je potřeba aby o to byl dostatečný zájem, nebudu se tím zabývat, aby to pak používalo 10 lidí, že jo?
jak velký zájem by byl o vytvoření WebShopu pro MC?
UltraBans banlist je prakticky dokončený (respektive dodatečné funkce, které mám v plánu přidělávat už nejsou podstatné) a rád bych zaměřil svůj volný čas na tvorbu něčeho dalšího.
Samozřejmě je potřeba aby o to byl dostatečný zájem, nebudu se tím zabývat, aby to pak používalo 10 lidí, že jo?

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
- Věk: 25
- Kontaktovat uživatele:
A nemohol by si skúsiť vytvoriť niečo, čo bude ukazovať správy o úmrtí hráčov kto kedy zomrel a ako kto koho zabil? To by podľa mňa zaujalo 

- zikl
- Kontaktovat uživatele:
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
SmeXhy: Takovýhle věci ti dokáže napsat i někdo, kdo se začal učit PHP před týdnem, sice ne tak kvalitně, ale zobrazovat to bude 
zikl: Nabízíš se, že mi podrobně vysvětlíš o co tam jde?
Moje představa je taková - hráč se přihlásí (údajema z Minecraftu?) a načte se kolik má peněz. Pak tam bude stránka kde budou všechny ty MC věci a on si je bude moct nakoupit nebo prodat.
Při prodeji / nákupu mu to odečte / přičte peníze a ještě někam zapíše že má o X kusů tohohle víc / míň.
Myslím správně?

zikl: Nabízíš se, že mi podrobně vysvětlíš o co tam jde?
Moje představa je taková - hráč se přihlásí (údajema z Minecraftu?) a načte se kolik má peněz. Pak tam bude stránka kde budou všechny ty MC věci a on si je bude moct nakoupit nebo prodat.
Při prodeji / nákupu mu to odečte / přičte peníze a ještě někam zapíše že má o X kusů tohohle víc / míň.
Myslím správně?
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

-
- Kontaktovat uživatele:
Mysteria podľa mňa ten WebShop sa využije je to dobrá vec a dúfam, že ti to vyjde, lebo ho bude chcieť určite využiť 

- zikl
- Kontaktovat uživatele:
Ano Mysteria nějak na tenhle princip a dobry by bylo kdyby to dávalo itemy přes give a ne nákej plugin
-
- Kontaktovat uživatele:
A na ekonomiku by bolo dobré využiť len plugin Essentials aby sa nemusel pridávať zbytočne iConomy plugin ktorý sa už nevyvíja a neupdatuje...
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
zikl píše:Ano Mysteria nějak na tenhle princip a dobry by bylo kdyby to dávalo itemy přes give a ne nákej plugin
Kdyby jsi byl ochotný, tak by jsme si mohli dát nějakej lepší kontakt a pořešit to - tzn. z jakýho pluginu brát ty peníze a tak, prostě něco co se nejvíc používá a tak.