Mysti prosím ťa nevieš kde je problém? ....Chcem nahrať tabuľku do databáze ale stále vypíše chybu a neviem kvôli čomu....tabuľku som si musel vyexportovať kvôli zmenu cenám a tým pádom k jej ľahšej úprave...keďže sa nedali jednoducho predmety zo starého WS prehrať do DB musel som to robiť takto zložito no keď už všetko mám nechce sa mi to naimportovať do DB...mohol by si sa mi na to pozrieť? Díky...
PS: Súbor pošlem v TXT formáte keďže SQL formát nepodporuje prílohy na fóre...
EDIT: Tu je tá chyba ktorú vypisuje na danom riadku ale jak na to čumím stále neviem aká chyba to je... #1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 486
[PHP] WebShop [2.0.0]
-
- Věk: 25
- Kontaktovat uživatele:
Re: [PHP] WebShop [2.0.0]
- Přílohy
-
- ws_items.txt
- (42.21 KiB) Staženo 195 x
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Řádek 454, chybějící koncová závorka, pak Vloženo 485 řádek. (Dotaz trval 0.3937 sekund).
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
- Kontaktovat uživatele:
No opravil som teda tú zátvorku, ale pri nahrávaní súboru vypísalo túto chybu: #1146 - Table 'gs_37109_1.ws_items' doesn't exist ...fakt neviem prečo...
-- 24 čer 2013, 20:27 --
A prosím ťa nevedel by si mi povedať, čo teraz keď som si vymazal wp_items a chcem si to tam formou importu späť nahrať (ten SQL súbor) ? Vypisuje to len chyby aj keď je všetko nastavené dobre...alebo ako proste a jednoducho upravit tie ceny bez exportu tabuľky?
-- 24 čer 2013, 20:27 --
A prosím ťa nevedel by si mi povedať, čo teraz keď som si vymazal wp_items a chcem si to tam formou importu späť nahrať (ten SQL súbor) ? Vypisuje to len chyby aj keď je všetko nastavené dobre...alebo ako proste a jednoducho upravit tie ceny bez exportu tabuľky?
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Musíš mít tu tabulku prázdnou. Takže si nainstaluj normálně WS a budeš mít tam ws_items. Pak jdi do PHPMyAdmina a je tam volba vyprázdnit tabulku. Tak to vyprázdni a pak pusť to SQLko. Takhle jsem to dělal já a bez problémů.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

-
- Kontaktovat uživatele:
Mysti, moc díky...to ma nenapadlo
...A ešte malý dotaz, názov serveru čo som zadával na začiatku zmením cez FTP alebo v DB...lebo v DB to neviem nájsť a k FTP nemám momentálne prístup takže ani na to sa nemôžem pozrieť a keďže ty sám vieš najlepšie kde to je pýtam sa teba
...dík ešte raz moc...

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Config je v FTP. Webshop/app/config/config.neon, ale pozor na editaci, musí to být ve formátu NEON, pokud to upravíš nějak, co NEON nepoznás jako správné formátování, tak dostaneš chybu 500.

-
- Kontaktovat uživatele:
V N++ to upraviť môžem nie?
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Jj, ale tak na oddělování se musí používat tabulátory a tak.

-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, mám dotaz:
Kde mám vzít název tabulky pro RCON?
Kde mám vzít název tabulky pro RCON?
- zdenda204
- Věk: 36
Tam napiš co chceš...
Je to tam jen pro příští verzi...