[PHP] WebShop [2.0.0]
- zikl
- Věk: 30
- Kontaktovat uživatele:
Re: [PHP] WebShop [2.0.0 NEW!]
Já mam smůlu musím používat starej ale tak co mě to stačí xD
-
- Věk: 25
- Kontaktovat uživatele:
Dúfam že to bude dostupné pre fakaheda.eu čím skôr :/
- zikl
- Věk: 30
- Kontaktovat uživatele:
SmeXhy dostupné pro fakahedu to bude až se vedeni rozhodne aktualizovat webshosting na php 5.3 a viší xD
-
- Věk: 25
- Kontaktovat uživatele:
No ja viem ja len dúfam, že toto múdre rozhodnutie urobia čím skôr... 

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Ceny si upraveš pomocí PHPMyAdmina, rozhraní pro úpravu cen sem zatím nedělal, protože mi to přijde zbytečný, když se na to dá krásně použít PHPMyAdmin, na úvodní stránce to je, jak to upravit.fantomas2 píše:samotné ceny upravuju jenom pri instalaci nebo kde?
Litujeme, ale vložení všech potřebných tabulek a dat do databáze selhalo
Co se týká Litujeme, ale vložení všech potřebných tabulek a dat do databáze selhalo., tak se podívej do databáze, jestli tam máš vytvořený tabulky ws_items a ws_settings a jestli v nich něco je.
Tahle hláška může mít víc přičin, například ty tabulky tam už jsou s snažíš se je tam vložit znova (2x to nainstalovat nemůžeš samozřejmě), nebo nemá zadaný uživatel MySQL právo na CREATE a INSERT příkaz. Může toho být víc.
SmeXhy píše:Dúfam že to bude dostupné pre fakaheda.eu čím skôr :/
Bojím se že to hned tak nebude, když jsem s nima o tom mluvil, tak říkali že to neplánují, že by se mohlo znefunkčnit hodně stávajících webů (ne jejich, ale ti co tam mají lidi), i když se mi to nezdá moc jako argument, neznám žádný redakční systém, co by nefungoval na PHP 5.4.SmeXhy píše:No ja viem ja len dúfam, že toto múdre rozhodnutie urobia čím skôr...
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- vasikxl
Mysteria, nějak mi nejde změnit ceny na desetinné číslo... Když tam dám jako desetinný znak čárku nebo tečku, vždy se mi to změní na číslo, co bylo před tím desetinným znakem... Příklad: Chci stone za 0,5 $, ale mě se to vždy upraví na 0... Jde to vůbec nějak takhle udělat? Děkuji za odpověď
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
vasikxl: Dobrá připomínka, ne můžou být pouze celá čísla. Do další verze to přidám.
Každopádně pokud to chceš mít už teď, tak se proklikej k tabulce ws_items, nahoře dej SQL a dej tam tohle:Odešli a pak už tam půjdou psát desetinný čísla (používá se tečka .).
Kdyžtak pak dej vědět, jestli to správně odečítá peníze, protože s desetinnýma číslama jsem to netestoval, takže neručím, že to bude OK, ale mělo by to jít.
Píšu si do requestů.
Každopádně pokud to chceš mít už teď, tak se proklikej k tabulce ws_items, nahoře dej SQL a dej tam tohle:
Kód: Vybrat vše
ALTER TABLE `ws_items` CHANGE `price` `price` FLOAT NOT NULL;
Kdyžtak pak dej vědět, jestli to správně odečítá peníze, protože s desetinnýma číslama jsem to netestoval, takže neručím, že to bude OK, ale mělo by to jít.
Píšu si do requestů.

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

- Gotak
- Kontaktovat uživatele:
Mysteria, bohužel mi to stále nejde, několikrát jsem to zkoušel přeinstalovávat, stále tento problém: http://www.stylecraft.cz/webshop/. Čím by to mohlo být?
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Gotak: Fajn, webshoting máš od koho?

- Gotak
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem už říkal, webhosting mám u endory.
Naposledy upravil(a) Gotak dne 18 kvě 2013, 19:46, celkem upraveno 1 x.