Jestli nekdo potrebuje tak jsem udelal dalsi vzhed k iconomytop. Muzete se kouknout jak to vypada do nahledu.
-- 19 črc 2013, 19:52 --
+ Novej Bootstrap styl kdoby chtel
jedina zmena je ta ze jsem pripsal ze se da najit ted balance urciteho hrace
[iConomy] Top
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: [iConomy] Top
Můžeš být poctěn, tvůj kód byl rozšířen i na cizí fóra (samozřejmě beze zmínky o autorovi).
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- zikl
- Věk: 30
- Kontaktovat uživatele:
-
- Věk: 26
- Kontaktovat uživatele:
Možno kebyže si do pätičky pridá meno autora... 

-
Kód: Vybrat vše
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user '112037_mysql_db'@'wl29-f188.wedos.net' (using password: YES) in /data/web/virtuals/42116/virtual/www/classic/top/index.php on line 24
Access denied for user '112037_mysql_db'@'wl29-f188.wedos.net' (using password: YES)
hm.. čo s tým? raz som si robil to prepojenie s iConomy a mi to fungovalo ..
-
xXArthomXx, dej sem config.php a hesla v něm zakryj..
- Gotak
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, mám takový problém. Nicky hráčů se zobrazují malými písmeny. Tím pádem když má skin někdo, kdo má v nicku velké písmeno ukazuje se u něj warez hlava. Nedalo by se to nějak vyřešit?
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Jestli to je už v databázi malými písmeny, tak nedá.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
- Kontaktovat uživatele:
Problém je v iConomy, keďže hráčov ukladá do databáze iba v malých písmenách, takže s tým moc nenarobíš...
-
---==Iconomy IV==---
Dalsi iconomy styl, sice se az tak moc nelisi v designu s porovnanim se starym, ale ma par veci navic + drobne upravy co se tyce detailu (napr. ted se nastavuje limit v configu, nebo rozdeleni castky na tisice u celkoveho poctu). Hlavni novinka systemu je ta, ze se pridala polozka "Nejchudsi hraci" abyste si mohli zasmat nad tema co jsou lini si vydelavat a zijou na prispevkach od serveru, taky tento styl je udelan na novem bootstrapu a doufam ze se vam bude pacit. Uz nwm co bych pridaval do toho iConomy topu, take pokud mate napad nebo co byste zmenili napiste to sem a kdyz prijdu delat dalsi top prectu vase pozadavky.
PS: Stare verze ("stary" a "novy" styl) jsem dal do jednoho archivu, protoze max jde uploadnout sem 3 soubory :/
Dalsi iconomy styl, sice se az tak moc nelisi v designu s porovnanim se starym, ale ma par veci navic + drobne upravy co se tyce detailu (napr. ted se nastavuje limit v configu, nebo rozdeleni castky na tisice u celkoveho poctu). Hlavni novinka systemu je ta, ze se pridala polozka "Nejchudsi hraci" abyste si mohli zasmat nad tema co jsou lini si vydelavat a zijou na prispevkach od serveru, taky tento styl je udelan na novem bootstrapu a doufam ze se vam bude pacit. Uz nwm co bych pridaval do toho iConomy topu, take pokud mate napad nebo co byste zmenili napiste to sem a kdyz prijdu delat dalsi top prectu vase pozadavky.
PS: Stare verze ("stary" a "novy" styl) jsem dal do jednoho archivu, protoze max jde uploadnout sem 3 soubory :/