Dynmap
-
- Věk: 29
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dynmap
Ahoj mám problém s tou mapou udělal jsem to stejně jako v návodu ale stejně se mi mapa neukazuje - alien.fakaheda.eu:29385
- Arcas
- Věk: 26
Chybí ti tam spousta souborů a především index.php který zajišťuje správné zobrazení. Nainstaluj dynmapu znova.
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

-
- Kontaktovat uživatele:
Jako myslíš znovu nahrát dynmap.jar? protože složku dynmap já nemužu na ftp nahrát to prost nejde s filezillou se nemužu připojit na ftp
- Arcas
Bez té složky to nerozjedeš. Takže smaž fillezilu a stáhni TotalCommander - návod http://www.fakaheda.eu/view.php?cisloclanku=2006040011
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

-
- Kontaktovat uživatele:
Já už to tam nahrál s FileZillou ale v té složce není configuration.txt prostě nic takového v té složce co se vytvoří až po resetu tohle bylo ale v téhle ne
-
- Kontaktovat uživatele:
Stejně je tam pořád alien.fakaheda.eu:29385
proč mi to nejde v té složce co byla v zipu s tim pluginem neni CONFIGURATION.TXT!!!

- Shaggy84675
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
Takže ještě jednou:
Stáhni si to odsud: DynMap Plugin
Pak celý obsah tohoto zipu nahraj na FTP do složky plugins. Měl by tam být DynMap .jar a složka DynMap a v té složce bys měl najít soubor configuration.txt.
Tam pak upravíš co se týče připojení pouze port. Co se týče nastavení chatu atd. si už pak nastavíš sám.
Stáhni si to odsud: DynMap Plugin
Pak celý obsah tohoto zipu nahraj na FTP do složky plugins. Měl by tam být DynMap .jar a složka DynMap a v té složce bys měl najít soubor configuration.txt.
Tam pak upravíš co se týče připojení pouze port. Co se týče nastavení chatu atd. si už pak nastavíš sám.
Omluvte prosím moji nefunkčnost podpisu. Momentálně přesouvám podpis na svůj webserver.
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky už to funguje ale jak udělám aby se vygenerovala celá mapa a nebyly tam černá místa?
alien.fakaheda.eu:29385
alien.fakaheda.eu:29385
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Použij /dynmap fullrender ale neobjevene chunky, stejně zůstanou černé.

- Arcas
Doporučím worldborderem omezit na nějakou vzdálenost, celou mapu do té vzdálenosti dorenderovat a nahodit na dynmapu.
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com