Trocha zamyšlení pro uživatele mé UBEWB aplikace:Vývoj této aplikace mě stojí docela dost času, avšak dělám to rád z důvodu, že něco takového na CZ/SK (možná i světové) scéně chybí.
Ano chybí tu banlist pro MC. Pro většinu ostatních her existují pokročilé banlisty (CS: Source => SourceBans, CS: 1.6 => AMX Bans a další).
Ačkoliv to původně nebylo v plánu, tak mám v plánu se přiblížit (v lepším případě dosáhnout a v nejlepší přesáhnout) kvalitám výše zmiňovaných projektů.
Samozřejmě, že Výše zmíněné projekty vyvíjí celé týmy mnohem zkušenějších vývojářů, než jsem já, ale výzvy já miluji!
Mou hlavní motivací pro pokračování na projektu jste vy, spokojení uživatelé, kteří mne buďto tady či emailem vyjadřujete podporu.
Také mě velmi těší, když třeba mi někdo pošle nějaký web a je to web MC portálu a já se podívám, zda mají banlist a oni mají. A mají můj! Tohle je hnací motor dalších prací.
Bohužel jsou tu také lidi, kteří můj banlist využívají, avšak odstraňují z něj "informační proužek". To je zase naopak to co mi vadí.
Tyto lidi kontaktuji přes email a vysvětluji jim, proč to tam je a ptám se jich proč to dělají. Většina z nich poté sama zpět proužek vrátí!
Nikomu nevyhrožuji - nemám to zapotřebí, proto mě těší, že to většina pochopí, a vrátí to tam.
Bohužel je tu ale poslední skupina lidí - skupina, co "informační proužek" odstraní, já je kontaktuji a oni mě jsou schopní ještě tvrdit, že to není moje aplikace!
Tak tohle mě vážení vždy extrémně naštve, protože kdyby 100% odstranili ochranu, tak na ně nikdy v životě nepřijdu, že používají "nelegální kopii".
Dobře, to že se rozhodnou tam proužek i přes moji výzvu nepřidat je jejich věc -
znovu říkám nevyhrožuju.
Ale kde sakra berou tu odvahu mi tvrdit, že to jejich vlastní práce? To, že změní pozadí, smažou "informační proužek" a trochu pozmění texty neznamená, že to nepoznám!
Mám velmi specifický styl kódování a pravděpodobnost, že by někdo napsal aplikaci přesně stejně, tak jako já je rovna 0! Ale oni mají tu drzost mi tvrdit, že to je jich práce!
Abych to shrnul - pokud by přiznali, že je to moje práce s odstraněným proužek a nehodlají jej tam vrátit, tak to nějak přežiju. Ale ta lež, to je to co mě vytáčí!Kdo to zvládl dočíst až sem (možná si říkáte hrozný kraviny), tak bych chtěl znovu poděkovat všem lidem, co používají můj,
vlastně ne - náš banlist a akceptují, že když už to dělám zadarmo ve volném čase, že tam chci mít odkaz na sebe jako autora, který mi přináší jistou prestiž.
A naopak těm lidem co to mažou a k tomu mi do emailu lžou, že to je jejich práce, tak přesně těmhle přeju, aby jim někdo přišel na server, všechno zkopíroval, přetáhl hráče a pak jim tvrdil, že to všechno vymysleli sami a že hráči přešli sami.

A nakonec pro Vás všechny, co moje podmínky akceptují a chápou je tu pár screenů z připravované verze 1.20Beta3 za odměnu.

Ano, ti bystří z Vás jistě ze screenů pochopili, že hlavní novinkou Bety3 bude automatický reload UltraBans pluginu při těch úpravách, které to vyžadují. 
PS: Obdivuji ty, co to dočetli celé (a kdyby to někoho zajímalo, tak moje češtinářka na střední škole vždy říkala, že moje slohy jsou vynikající.

).