[PHP] Minecraft Extended Punishment List [4.0.3]

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

Re: [PHP] UltraBans Extended Web Banlist [1.20Beta1]

#181 Příspěvekod Mysteria » 08 led 2013, 00:14

Vydána nová verze UBEWB 1.20Beta2, která přináší řadu novinek a oprav z předchozí verze!

Changelog:
  • Přidán klikací odkaz na důkaz do detailu trestu
  • Poslední admin již nejde smazat
  • Při úpravě textu se již správně zobrazuje původní typ trestu
  • Implementováno rozlišování přístupů adminů
    • Plný přístup - přístup úplně ke všemu
    • Vlastní - přístup pouze k vlastním trestům a vytváření nových trestů
  • Záloha MySQL již hlásí chybu, pokud se nepovedlo vytvořit soubor se zálohou
  • Přejmenována složka zaloha na zalohy
  • Přidáno kompletní logování akcí do souboru
    • Přihlašování adminů
    • Přidání / úprava / smazání administrátora
    • Přidání / úprava / smazání trestu
    • Žádost o obnovení hesla administrátora
    • Úspěšně obnovené heslo administrátora
  • Grafické úpravy - chybové hlášky červeně, ostatní zeleně

Jenom připomínám, ke stažení zde => viewtopic.php?f=85&t=8116&start=170#p72704 => sekce Download, druhý soubor je update balíček z předchozí verze.
Stačí stáhnout, rozbalit, uploadnout na FTP a nastavit znovu všemu ve složce banlist přístupová práva na 777!
Pro "úplný návod" se podívejte do výše zmiňovaného příspěvku ;)

PS: Co se týká dalších úprav, tak přijímám návrhy na další funkce (sám mám v plánu upozorňování na email o nových verzích, automatický reload UltraBans při změně trestu, podporu jazykových verzí (ano, budete si moci hlášky přeložit do slovenštiny a dalších jazyků), ...). Ale pokud by Vás cokoliv alespoň trošku užitečného napadlo, tak sem s tím, každý návrh zvážím ;)

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

Re: [PHP] UltraBans Extended Web Banlist [1.20Beta2]

#182 Příspěvekod Mysteria » 09 led 2013, 02:35

Trocha zamyšlení pro uživatele mé UBEWB aplikace:
Vývoj této aplikace mě stojí docela dost času, avšak dělám to rád z důvodu, že něco takového na CZ/SK (možná i světové) scéně chybí.
Ano chybí tu banlist pro MC. Pro většinu ostatních her existují pokročilé banlisty (CS: Source => SourceBans, CS: 1.6 => AMX Bans a další).
Ačkoliv to původně nebylo v plánu, tak mám v plánu se přiblížit (v lepším případě dosáhnout a v nejlepší přesáhnout) kvalitám výše zmiňovaných projektů.
Samozřejmě, že Výše zmíněné projekty vyvíjí celé týmy mnohem zkušenějších vývojářů, než jsem já, ale výzvy já miluji!

Mou hlavní motivací pro pokračování na projektu jste vy, spokojení uživatelé, kteří mne buďto tady či emailem vyjadřujete podporu.
Také mě velmi těší, když třeba mi někdo pošle nějaký web a je to web MC portálu a já se podívám, zda mají banlist a oni mají. A mají můj! Tohle je hnací motor dalších prací.

Bohužel jsou tu také lidi, kteří můj banlist využívají, avšak odstraňují z něj "informační proužek". To je zase naopak to co mi vadí.
Tyto lidi kontaktuji přes email a vysvětluji jim, proč to tam je a ptám se jich proč to dělají. Většina z nich poté sama zpět proužek vrátí!
Nikomu nevyhrožuji - nemám to zapotřebí, proto mě těší, že to většina pochopí, a vrátí to tam.

Bohužel je tu ale poslední skupina lidí - skupina, co "informační proužek" odstraní, já je kontaktuji a oni mě jsou schopní ještě tvrdit, že to není moje aplikace!
Tak tohle mě vážení vždy extrémně naštve, protože kdyby 100% odstranili ochranu, tak na ně nikdy v životě nepřijdu, že používají "nelegální kopii".
Dobře, to že se rozhodnou tam proužek i přes moji výzvu nepřidat je jejich věc - znovu říkám nevyhrožuju.
Ale kde sakra berou tu odvahu mi tvrdit, že to jejich vlastní práce? To, že změní pozadí, smažou "informační proužek" a trochu pozmění texty neznamená, že to nepoznám!
Mám velmi specifický styl kódování a pravděpodobnost, že by někdo napsal aplikaci přesně stejně, tak jako já je rovna 0! Ale oni mají tu drzost mi tvrdit, že to je jich práce!
Abych to shrnul - pokud by přiznali, že je to moje práce s odstraněným proužek a nehodlají jej tam vrátit, tak to nějak přežiju. Ale ta lež, to je to co mě vytáčí!

Kdo to zvládl dočíst až sem (možná si říkáte hrozný kraviny), tak bych chtěl znovu poděkovat všem lidem, co používají můj, vlastně ne - náš banlist a akceptují, že když už to dělám zadarmo ve volném čase, že tam chci mít odkaz na sebe jako autora, který mi přináší jistou prestiž.
A naopak těm lidem co to mažou a k tomu mi do emailu lžou, že to je jejich práce, tak přesně těmhle přeju, aby jim někdo přišel na server, všechno zkopíroval, přetáhl hráče a pak jim tvrdil, že to všechno vymysleli sami a že hráči přešli sami. ;)

A nakonec pro Vás všechny, co moje podmínky akceptují a chápou je tu pár screenů z připravované verze 1.20Beta3 za odměnu. :)

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Ano, ti bystří z Vás jistě ze screenů pochopili, že hlavní novinkou Bety3 bude automatický reload UltraBans pluginu při těch úpravách, které to vyžadují. ;)

PS: Obdivuji ty, co to dočetli celé (a kdyby to někoho zajímalo, tak moje češtinářka na střední škole vždy říkala, že moje slohy jsou vynikající. :D).

Neon1_Cz
Kontaktovat uživatele:

#183 Příspěvekod Neon1_Cz » 09 led 2013, 10:45

Mysty, také takové lidi nesnáším. Ale jinak pěkný článek :D . Také bych měl ještě otázku, když se přihlásím do Administrace tak mi to píše že mě to přesměruje, ale pod tím mi to vyhazuje nějakou chybu a nepřesměruje mě to, je možné že to zavinilo odstranění toho .htacces?

Exestosik
Kontaktovat uživatele:

#184 Příspěvekod Exestosik » 09 led 2013, 14:50

Mysteria, sem velmi rad ze delas na tom banlistu moc mi to pomaha, delej to dal ja ti banlisty milluji
Z podekovaním Exestos
IP MEHO SERVER EMERALD SECTOR 93.91.250.123:37071
Za pomoc odmenuji karmou (mne karma taky nezaskodí)
:)

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#185 Příspěvekod Mysteria » 09 led 2013, 20:38

Neon1_Cz: Tak sem tu chybu zkopíruj. Ono když řekneš nějaká chyba, tak se těžko hledá příčina. :)
Exestosik: Dík.

EDIT: Další novinkou bude asi co? :P
Obrázek

EDIT2: Aby jsme tu neměli každý týden drobné aktualizace s jednou či dvě novinkama, tak s další verzí počkám až toho bude realizováno víc.

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#186 Příspěvekod Mysteria » 15 led 2013, 23:24

A poslední věc co nám tu všem chybí je jaká? No přemýšlejte.

Myslíte, že to bude sofistikovaný instalační proces, ve kterém si nejdříve pomocí webového formuláře jednoduše nakonfiguruje aplikaci, poté se zkontroluje, zda jsou údaje k databázi a k RCONu serveru zadány správně a rovnou s tím se ověří, zda Váš webhosting splňuje potřebné parametry pro bezproblémový běh aplikace a pak si nainstalujete i administraci?

V tom případě máte absolutní pravdu.

A tímto nával novinek pro verzi 1.20Beta3 končí. ;) Další věci budou až později.

EDIT: Nějaký screeny z připravované instalace :)
Spoiler: zobrazit
Obrázek

Edit 22. 1. 2013:
Nová verze se neobjeví dříve než konec února z důvodů časové vytíženosti a důkladného otestování kódu :)

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#187 Příspěvekod Mysteria » 04 úno 2013, 16:09

Nějaké ty grafické úpravy administrace v 1.20Beta3 si to už zasloužilo. ;)
Obrázek

Btw, aby jsme si to shrnuli, na co se můžete těšit v budoucích verzích (seřazeno dle priorit, ale může se změnit).
  • Vytvoření plnohodnotného instalačního skriptu
  • Vícejazyčné verze (pro začátek CZ, SK a EN)
  • Možnost komentářů k jednotlivým trestům návštěvníky

houdeks

#188 Příspěvekod houdeks » 04 úno 2013, 17:22

Mysteria hezky napsane- Tvuj banlist zacnu behem par dni vyuzivat- DIKY ZA TVOJI TVRDOU PRACI! Nechtel by jsi zalozit neco jako donate me a beer? 50 kc bych treba v klidu poslal :).
Naposledy upravil(a) houdeks dne 04 úno 2013, 17:44, celkem upraveno 1 x.
Chcete si zahrát na super serveru se super komunitou a super adminy :)? Máme 18 slotů, admini jsou často online a rádi Vám se vším pomůžou.
survival.czept.cz:37333

zikl
Věk: 30
Kontaktovat uživatele:

#189 Příspěvekod zikl » 04 úno 2013, 17:36

ehm to není webshop ale banlist
ObrázekObrázek
Obrázek
Moje sestava:Seznam na CZC.CZ

houdeks

#190 Příspěvekod houdeks » 04 úno 2013, 17:45

Fail :D. Zarizuji v jednu chvili obe veci, takze jsem trosku prehlcen :D.
Chcete si zahrát na super serveru se super komunitou a super adminy :)? Máme 18 slotů, admini jsou často online a rádi Vám se vším pomůžou.
survival.czept.cz:37333

Zpět na „Návody“