Zdar. Ne to není ono. Za prvé, máš vůbec databázy od Fakahedy? Pokud ne, tak napiš email na sales@fakaheda.eu s žádostí o vytvoření databáze.
Až bude vytvořena, tak ti přijde email, kde právě budou všechny ty údaje, které sem pak vyplníš.
Co se týká serveru, tak to bude ve tvaru neco.fakaheda.eu, třeba alfa.fakaheda.eu (co konkrétně budeš mít ty se dozvíš v tom emailu).
[PHP] Minecraft Extended Punishment List [4.0.3]
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: [PHP] UltraBans Extended Web Banlist [1.10Beta9]
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
myslel jsem si, že to nějak tak bude, podle toho videa, ale nevěděl jsem o té žádosti pro databázi, díky 

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
NP. O důvod víc přetvořit návod na instalaci na první stránce a doplnit ho i o podpůrné věci (samotná instalace Ultrabasn pluginu, získání databáze a tak dále). Problémem je jenom to, za jak dlouho se k otmu dostanu. 

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

-

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Nějak nechápu co konkrétně chceš udělat a proč. Samozřejmě bany z CP můžeš dostat do databáze jenom tak, že je tam pomocí PHPMyAdmina vložíš (případně si můžeš napsat INSERTy aby jsi to tam nemusel klikat pokud umíš). Ale tu část s odbanováním nechápu, jak to myslíš.

- zdenda204
- Věk: 36
Siso pokuď používáš UltraBans tak ho napoj na MySQL a bude se ti to samo obnovovat a zapisovat tam....
Mysterio nemyslel odbanování, ale obnovování...
Mysterio nemyslel odbanování, ale obnovování...
-

- zdenda204
- Věk: 36
Zde máš začátek s popisem.
Kód: Vybrat vše
#Change to MySQL for mysql support#
#Change to SQLite for sqlite support#
Database: MySQL //Typ zápisu (do souboru nebo souboru)
#MySQL Information#
MySQL:
Database: 'jdbc:mysql://localhost/gs_37083_1' //Adresa k databázi (Jak je gs_37083_1 tak dáš gs_Tvůjport_1)
User: 'gs_37083_1' //Uživatel
Password: 'trololol' //Heslo
Table: 'banlist' //Název tabulky
IPTable: 'banlistip' //Název tabulky pro IP adresy
-
Mám ho taky nainstalovaný na webu. Vše mi chodí, ale v horní části mi to vypisuje tyto hlášky
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/30679/virtual/www/domains/maweb.cz/minecraft/m_bans/mbans.php:56) in /data/web/virtuals/30679/virtual/www/domains/maweb.cz/minecraft/m_bans/jadro.php on line 3
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /data/web/virtuals/30679/virtual/www/domains/maweb.cz/minecraft/m_bans/mbans.php:56) in /data/web/virtuals/30679/virtual/www/domains/maweb.cz/minecraft/m_bans/jadro.php on line 3
Když dám "Obnovit zobrazené tresty" tak první hláška zmizí.
Instaloval jsem to 2x a pokaždé stejné
jestli cheš kouknout tak tady je odkaz http://maweb.cz/minecraft/m_bans/mbans.php
Prohlížeč je Firefox
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/30679/virtual/www/domains/maweb.cz/minecraft/m_bans/mbans.php:56) in /data/web/virtuals/30679/virtual/www/domains/maweb.cz/minecraft/m_bans/jadro.php on line 3
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /data/web/virtuals/30679/virtual/www/domains/maweb.cz/minecraft/m_bans/mbans.php:56) in /data/web/virtuals/30679/virtual/www/domains/maweb.cz/minecraft/m_bans/jadro.php on line 3
Když dám "Obnovit zobrazené tresty" tak první hláška zmizí.
Instaloval jsem to 2x a pokaždé stejné
jestli cheš kouknout tak tady je odkaz http://maweb.cz/minecraft/m_bans/mbans.php
Prohlížeč je Firefox
93.91.250.118:27997
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Moje čistá verze tenhle problém nemá, tvoje je koukám upravená, takže je teoreticky možné, že jsi tam upravil něco špatně. mě to v ukázce nedělá a ani nikdo jiný podobný problém nehlásil.
Každopádně nejrychlejší řešení je přidat úplně na začátek souboru a úplně na konec Samozřejmě šlo by to řešit i jinak bez toho, ale na tomhle řešení nevidím nic špatnýho, sám ho používám u jiných částí. 
Každopádně nejrychlejší řešení je přidat úplně na začátek souboru
<?php OB_Start(); ?>
<?php OB_Flush(); ?>