HerobrineAI návod

vasikxl

HerobrineAI návod

#1 Příspěvekod vasikxl » 27 bře 2013, 10:19

Ahoj, toto je můj třetí návod, už jsem dělal návod na TreeAssist a Vote, tohle je tentokrát úplně jiné
Popis:
Možná vás někdy zajímala otázka... nebylo by dobré hrát s Herobrinem? Tady je odpověď, tento plugin slouží na herobrine, který straší hráče, utočí atd... Tento plugin se hodí na servery spíš menší nebo střední velikosti (5 - 50 slotů)
Pokud si to dáte na server, kde je 100 slotů , je malá šance, že na někoho konkrétně zaútočí a potom jsou hrozný spamy v chatu jako třeba: Jeee, utočí na mě Hero, pomozte pls! ale přejdeme k instalaci... Plugin je na 1.5.0 a 1.5.1, takže žádné starosti...

Instalace na server:
1) Stáhneme si plugin zde: http://dev.bukkit.org/server-mods/herobrine-ai/
2) Hodíme přes FTP nebo přes CP do složky plugins
3) Restartujeme server
4) Pro instalaci vše...

CONFIG: (já ho už mám česky, tak to budete mít trošku jiný, ale můžete si to zkopírovat, ty čísla budou trošku přeházené, nějak se to vždy zpřehází :| )
Spoiler: zobrazit

Kód: Vybrat vše

config:
  ShowInterval: 1000                                                                   1.
  ShowRate: 2                                                                            2.
  HitPlayer: true                                                                          3. 
  SendMessages: true                                                                  4.
  Lighting: true                                                                           5.
  DestroyTorches: true                                                                 6.
  DestroyTorchesRadius: 5                                                            7.
  Worlds:                                                                                   8.
  - MiningWorld
  - Economy
  TotemExplodes: true                                                                  9.
  OnlyWalkingMode: true                                                               10.
  BuildStuff: true                                                                         11.
  PlaceSigns: true                                                                        12.
  UseTotem: true                                                                         13.
  WriteBooks: true                                                                        14.
  Killable: true                                                                             15.
  UsePotionEffects: true                                                                16.
  CaveChance: 40                                                                         17.
  BookChance: 5
  SignChance: 5
  DeathMessage: Me nezabijes!                                                       18.
  Messages:                                                                                 19.
  - Notch uz te nezachrani!
  - Boj se!
  - Vitej v mem svete!
  - Ja jsem tva smrt!
  - Chvilku pockej!
  - Slysis? To je tva smrt!
  SignMessages:                                                                          20.
  - Cekam...
  - Smrt...
  - Me oci jsou rude...
  - Napis posledni vuly!
  - Slysis? Tva smrt se blizi!
  BookMessages:                                                                         21.
  - Moje bile oci se na tebe divaji...
  - '... videl jsem, co jsem potreboval ...'
  - '... Tes se na smrt!'
  Drops:                                                                                     22.
    '264':
      count: 1
      chance: 20
  BuildPyramids: true                                                                    23.
  UseGraveyardWorld: true                                                            24.
  BuryPlayers: true                                                                       25.
  SpawnWolves: true                                                                    26.
  SpawnBats: true                                                                        27.
  UseWalkingMode: true                                                                 28.
  WalkingModeRadius:                                                                   29.
    X: 1000
    Z: 1000
  BuildInterval: 5000                                                                     30.
  BuildTemples: true                                                                      31.
  UseArtifacts:                                                                             32.
    Bow: true
    Sword: true
    Apple: true
  HerobrineHP: 20                                                                         33.
  AttackCreative: false                                                                  34.
  AttackOP: false                                                                         35.
  SecuredArea:                                                                             36.
    Build: false
    Attack: true
    Haunt: true
    Signs: true
    Books: true
  UseHeads: true                                                                         37.
  UseCustomItems: true                                                                38.
  CustomItemsList:                                                                       39.
  - ItemExample
  - diamond
  - gold
  - iron
  - redstone

Vysvětlivky:
1. Jak často se bude automaticky Herobrine ukazovat u nějakého náhodně vybraného hráče (v sekundách)
2. Něco, čemu moc nerozumím, takže spíš nechte na 2
3. Může Herobrine udeřit hráče?
4. Může Herobrine posílat zprávy?
5. Může Herobrine dělat blesky?
6. Může Herobrine ničit torche?
7. Jak daleko od hráče bude Herobrine ničit torche?
8. Na kterých světech bude?
9. Můžou být u totemu exploze?
10. Může Herobrine chodit nebo se jen portovat?
11. Může Herobrine stavět?
12. Může herobrine stavět cedulky?
13. Může se používat totem?
14.. Může Herobrine psát varovné knížky?
15. Může Herobrine zabít?
16. Při útoku může Herobrine použít potions?
17. Toto nevím co je, ale doporučuji nechat tak, jak je
18. Když vás Herobrine zabije, co vám napíše?
19. Varovné zprávy, nastavte si, jaké chcete
20. Zprávy na cedulkách
21. Zprávy v knížkách
22. Co může dropnout?
23. Může dělat pyramidy?
24. Může vás portnout do jeho světa jménem graveyard?
25. Může zapálit hráče?
26. Může spawnovat naštvané vlky?
27. Může spawnovat netopýry?
28. Může používat WalkingMode? doporučuji nechat na true
29. Toto netuším, ale řekl bych, že to je, jak daleko vás může pronásledovat
30. Interval stavění (v sekundách)
31. Může Herobrine stavět chrámy?
32. Může používat jakési strážce?
33. Životy (HP) Herobrina?
34. Může útočit na Creative hráče?
35. Může útočit na hráče s OP?
36. Co může dělat v ochráněné oblasti (plugin počítá pouze s pluginem Residence nebo WorldGuard)?
37. Může použít hlavy?
38. Může používat nějaké itemy?
39. seznam těch nějakých itemů

Více info u videa autora pluginu: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 6DpMQxB8gA
Děkuji za přečtené a doufám, že se vám návod líbil. Pokud se Vám líbil, dejte mi Karma +. Děkuji
Naposledy upravil(a) vasikxl dne 27 bře 2013, 19:12, celkem upraveno 1 x.

Kojban
Věk: 27
Kontaktovat uživatele:

Re: HerobrineAI návod

#2 Příspěvekod Kojban » 27 bře 2013, 15:51

Hezký !!!
rocky.fakaheda.eu:27299
Obrázek

zdenda204
Věk: 36

#3 Příspěvekod zdenda204 » 27 bře 2013, 16:08

Ty vysvětlivky ke konfiguraci by jsi mohl psát přímo dovnitř....

Kód: Vybrat vše

Něco: false            # Povolíte nebo zakážete Něco
Přijímám zakázky na skripty/pluginy v PHP/Javě za malý poplatky! A kup mi sušenku :) Obrázek Obrázek
⇨Projekt Market⇦

vasikxl

#4 Příspěvekod vasikxl » 27 bře 2013, 16:40

dík za radu, vážím si jí ;)

Iver

#5 Příspěvekod Iver » 04 dub 2013, 00:53

Nechci být hnidopich, ale tenhle návod není moc užitečný:

1 a 2 - Souvisí spolu. Jak často se Herobrine objevuje. Nechal bych první hodnotu na 30 000 a druhou jen nastavil jak často se zobrazuje. Bohatě stačí hodnota 1. Pokud je to hodně často, zvýšil bych hodnotu ze 30 000 na více. Je to spíše jen doladění když nestačí 3 stupně.

10 - Herobrine neútočí a jen chodí a tím straší.

15 - Zda může být Herobrine zabit.

16 - Herobrine nepoužívá lektvary, ale jen efekt mořské nemoci.

17 - Šance na vytvoření jeskyně, vložení knihy nebo hlavy do truhly a šance na položení cedule.

18 - Nejsem si jist, ale mám pocit že to není hláška po smrti hráče, ale po smrti Herobrina.

20 - "Mé oči jsou rudé" - Herobrine nemá rudé oči. Správný překlad má být "Bílé oči ve tmě", "Napiš poslední vůly" má být "Napiš poslední vůli" (vzor růže).

25 - "Bury player" neznamená zapálit (burn), ale pohřbít...

29 - FromX(Y) a X(Y) - Od jakých do jakých souřadnic chodí po světě. (Opravdu chodí a neteleportuje se. Zkoumal jsem to ;) )

32 - Strážce? To je nastavení toho, zda může používat své artefakty.

36 - Bere v potaz i GriefPrevention.
Obrázek

vasikxl

#6 Příspěvekod vasikxl » 04 dub 2013, 07:20

Já tě nebderu jako hnidopich, mám dole napsané, že jakékoliv připomínky nebudou nazbyt ;) Děkuji za připomínku....!

Zpět na „Návody“