CleanChat

jakub1000
Věk: 24
Kontaktovat uživatele:

CleanChat

#1 Příspěvekod jakub1000 » 25 črc 2013, 12:44

CleanChat

Obsah
- Funkce
- Instalace
- Config
- Permissions
- Autor
- Závěr
Funkce
CleanChat - Podobný pluginu SpamGuard. Tento plugin hlídá na serveru spam pokud někdo bude spamovat tak ho to bude varovat a pokud nepřestane a povaruje ho to po 5 tak ho to kickne.
Instalace
1. Vypneme server
2. Stáhneme plugin z odkazu

3. Připojíme se do FTP nebo do control panelu
4. Nahrajeme plugin CleanChat do složky plugins
5. Spustíme server
Config

Kód: Vybrat vše

censoring:
  enabled: true
  checkSpecialCharacters: true
  removeSpacesDuringCheck: true
capslockBlocking:
  minimumCharacters: 5
cooldown:
  time: 1000
  messagesAllowedDuringCooldown: 1
preventMessageRepeats:
  allowedRepeats: 1

Permissions

Kód: Vybrat vše

cleanchat.*
- Všechny práva budete moct spamovat
Autor
Chrono7
Závěr
Doufám že se vám návod líbil pokud ano můžete mi dát karmu + pokud mi něco chybí napište mi.

enalan
Věk: 26

Re: CleanChat

#2 Příspěvekod enalan » 25 črc 2013, 15:45

Toto je návod ? -___-
Toto je co ? To je závěr toho pluginu ? Nebo žebrání o karmu ?
Závěr
Doufám že se vám návod líbil pokud ano můžete mi dát karmu + pokud mi něco chybí napište mi.

Popis configu ti nic neříká ?
Opsal jsi to jen z bukkitu a pár věcí zkopíroval práce na 10 minut, za tohle chceš karmu ? :)
Zapomeň..
Ušetři na nákupech v eshopech se společností Plná Peněženka.
Web, který tě přiučím novým věcem - http://neobycejny-svet.cz/
Aktuální kontakt na mě - tom.cana@seznam.cz

vasikxl

#3 Příspěvekod vasikxl » 25 črc 2013, 17:55

jakube, trošku snahy a píle by mohlo toto dílo vylepšit...
Jinak, jak píše kolega enelan:
Obrázek

nejento
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod nejento » 25 črc 2013, 18:49

Já se obávám toho, že ti budu veškeré návody mazat.
Každý návod od tebe je kompletně stejný nehledě na to, že se tu vyskytuje každý den 2 návody.

Tvoje návody jsou kompletně stejný. V každým návodu akorát popisuješ, jak se nahrávají na server. O nastavení nenapíšeš vůbec nic. Dáš tam jenom config toho pluginu, ale abys ukázal jaký řádek znamená co, abys popsal co jaký řádek dělá, nebo nedejbože abys ukázal, jak se to projevuje ve hře, to už se neukáže nic takového.

Pokud je tvým cílem nahrabat si karmu tím, že budeš dělat dál tyhle rychlokvaškové návody, očekávej s tím, že se pod tím bude ukazovat, jak je ten návod špatný. protože on JE špatný. Je to jenom přeložený výpis z BukkitDevu a mnoho z toho, co tam je naspaný ještě chybí. Není to ani přeložené.

Pokud i tedy s návodem neuděláš alespoň trochu práce, ten návod budu mazat, dokud nezačneš dělat normální návody.

Upřímně, mohu-li ti ukázat názornou ukázku si vzpomeň na tvůj návod na server.properties. Nic jsi o tom nenapsal. Jenom jsi popsal to, co najdeme na MinecraftWiki, která mimochodem má i českou variantu přímo tam. Můžeš se stát jejím překladatelem, ale bojím se, že pokud budeš dávat špatné překlady, nebo jakékoli bludy, které s tím nesouvisí, jdou kompletně mimo téma, tak nepomůže už vůbec.
Pro srovnání se tedy podívej na svůj návod na server.properties: viewtopic.php?f=85&t=15296 a na můj návod na server.properties: viewtopic.php?f=85&t=15301

Tvé návody, pokud budou tohoto stylu odmítám dávat do Seznamu návodů. Pokud budou jiné, lepší, budiž. Rád ti je tam dám.

Ještě mi teď přijde jako drzost mi ještě u těch prvních tří návodů psát mi soukromé zprávy, abych tvůj návod přidal do Seznamu návodů. Já si všechny články na Minecraft, Tekkit fóru včetně Návodů čtu a vím, co tam je a co není.

Zamysli se nad tím, pokud ti tenhle dlouhý slohový článek příjde málo.
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/

jakub1000
Věk: 24
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvekod jakub1000 » 25 črc 2013, 19:39

Dobrá omlouvám se za své návody teď hned je jdu opravit teď jdu hned upravit plugin Spectate

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvekod Mysteria » 25 črc 2013, 21:34

Lepší by bylo si říct, jestli skutečně chceš psát návody proto, aby pomohli lidem a nebo proto, aby jsi měl karmu a všichni tě tu brali jako někoho, kdo pomáhá.

nejento
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvekod nejento » 25 črc 2013, 23:39

Ale ty ses u toho tak hezky nerozepsal :D
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/

Zpět na „Návody“