Dobrý deň, nainštaloval som sourcebans, všetko je ok, len sa vyskytol problem v tom, že po zadani banu automaticky zabanuje hraca do banlistu aj cez rcon. Ked dam ub cez rcon a zas sa pripojim opet ma to zabanuje cez rcon. Proste ked cchem dat UB musim do rcnou aj do banlistu. Plugin basebans som vyhodil .
Ďališie pokusy:
Upravoval som sourcebans plugin
Nahodil som a vyhodil postupne všetky pluginy čo sa týkaju spravy servera
Vypol som rcon z banlistu
Skusil som vsetky nastavenia sorucebans.
Tak uz dalej fakt neviem.
Source bans
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Source bans
Identifikace serveru?
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
217.11.249.83:27155
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Jednou jsem měl taky stejný problém. Stávalo se mi to, když jsem připojil k SB nový server. Bohužel se mi to nepodařilo vyřešit, tak jsem to přeinstaloval (admin panel). Po té už to bylo OK.
Případně je taky možnost si zažádat o SB k serveru (ale teď nevím jistě, jestli je to i k TF2).
Případně je taky možnost si zažádat o SB k serveru (ale teď nevím jistě, jestli je to i k TF2).
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

-
hm tak to je super
Nic ja si to najdem sam uz som na dobrej ceste zistil som co to sposobuje 

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
No vidíš, jsi na lepší cestě než já, mě se to před rokem zjistit nepodařilo a usoudil jsem, že reinstalace bude rychlejší než hledání a řešení příčiny.
Jestli budeš mít zájem, tak se o to můžeš podělit, pro další lidi, kteří s tím budou mít problém
Jestli budeš mít zájem, tak se o to můžeš podělit, pro další lidi, kteří s tím budou mít problém