Server: 93.91.240.158:37054
Když se chci připojit na svůj server, napíše mi to že si musím nainstalovat mod TubeStuff 49.1.1, mám technic launcher z oficiální stránky a ten mod nemůžu nikde najít, pokud by někdo věděl jak to vyřešit byl bych moc rád.
Up1rek
Chybí mi mod TubeStuff
- Leeking
Re: Chybí mi mod TubeStuff
Divné. Jinak samozřejmě -> google.com -> Tubestuff -> První odkaz. Nechápu co je těžkého na tom najít si to. http://www.minecraftforum.net/topic/1001131-125132-immibiss-mods-smp-tubestuff-5001-core-5003-da-5001/
Ale vážně nechápu, jak vám může chybět mód, který je Tekkitu součástí. Doporučil bych spíš reinstall Tekkitu.
Ale vážně nechápu, jak vám může chybět mód, který je Tekkitu součástí. Doporučil bych spíš reinstall Tekkitu.
Poradil vám někdo? Poděkujte mu karmou. 
Potřebujete poradit s Minecraftem? Napište mi.
Čtu každé téma na Minecraft fóru, není nutné mi co jste již napsali tam mi přeposílat. Děkuju za pochopení.

Potřebujete poradit s Minecraftem? Napište mi.
Čtu každé téma na Minecraft fóru, není nutné mi co jste již napsali tam mi přeposílat. Děkuju za pochopení.
-
Buď smaž tento mod ze serveru a nebo zkus toto: http://lmgtfy.com/?q=tubestuff+49.1.1
//EDIT Leeking mě předběhl
//EDIT Leeking mě předběhl

Karma potěší 

-
Díval jsem se teď na nějaké fóra, a myslím že je to tím že technic launcher stáhne nejaktuálnější verzi Tekkitu (3.1.2) a server je na 3.1.1, jinak Tekkit jsem teď reinstaloval po druhé, žádná změna.
- zdenda204
- Věk: 36
Při loginu je tlacitko Options.
Nastav si aby ti to stlo takovou verzi jako je na serveru
Nastav si aby ti to stlo takovou verzi jako je na serveru