93.91.250.106:27992
Ahojte, žádám o pomoc při instalaci skyblocku na server. Absolutně nevím kde začít. Nejdříve sem chtěl stáhnou plugin SkyBlockMultiplayer ,ale nevím co kam mam dát pač tam neni žádný soubor .jar. Bylo by fajn ,kdyby mi s tím někdo pomohl. Předem díky za odpovědi.
SKYBLOCK
- Dawe5
- Kontaktovat uživatele:
- Dawe5
- Kontaktovat uživatele:
-
Re: SKYBLOCK
Ahoj...
U pluginu Skyblock prostě soubor .jar musí být. S configem si nedělej starosti.. pokud umíš anglicky tak si ho upravíš podle svého gusta.
Nevím jestli chceš mít ten server soukromý, nebo aby na něm hráli lidé. U soukromého není problém... Akorát nahraješ mapu skyblocku na server. a hraješ. U publicu by to mohl být problém. Mám zkušenou pouze s plůginem, bez toho pluginu nevím jak by se řešil nový hráč a nový ostrov.
U pluginu Skyblock prostě soubor .jar musí být. S configem si nedělej starosti.. pokud umíš anglicky tak si ho upravíš podle svého gusta.
Nevím jestli chceš mít ten server soukromý, nebo aby na něm hráli lidé. U soukromého není problém... Akorát nahraješ mapu skyblocku na server. a hraješ. U publicu by to mohl být problém. Mám zkušenou pouze s plůginem, bez toho pluginu nevím jak by se řešil nový hráč a nový ostrov.
- Dawe5
- Kontaktovat uživatele:
Zdáárec, s tim pluginem jsem to už vyřešil, akorád nevím jak udělat ,když si hráč udělá nový ostrov tak aby tam byla automaticky protekce ostrova, pač když se tam dostane jiný hráč tak tam může normálně stavět..

-
- Kontaktovat uživatele:
Automaticky to na 99% nepůjde, musíš nahrát residence nebo podobný plugin
Sleduj filmy a seriály online na www.justmovie.cz
Dej karmu těm co ti pomohli
Rád poradím v oblasti Cs:S, Cs:GO, Minecraft
Kdo má víc?

Dej karmu těm co ti pomohli
Rád poradím v oblasti Cs:S, Cs:GO, Minecraft
Kdo má víc?

- Dawe5
- Kontaktovat uživatele:
Už je to vyřešený. Měl jsem jen blbě nastavený permmise. 
//LOCK
//EDIT Lock píše support, když to zamkne. //nejento

//LOCK
//EDIT Lock píše support, když to zamkne. //nejento