čus nevíte jak odstranit jeden bug . Jde o to ze když se někdo logne na vůdce frakce a nepřihlásíse pomoci /login tak může ovládat frakci
napriklad (f invite jmeno) pls porat te
Bug frakci
- zikl
- Věk: 30
- Kontaktovat uživatele:
- Arcas
- Věk: 27
Re: Bug frakci
Jaký máš plugin na přihlašování? Dej sem config.
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

- zdenda204
- Věk: 36
Je to ve factions úplně na začátku configu.
Kdyžtak ho sem dej a my ho upravíme.
Kdyžtak ho sem dej a my ho upravíme.
- Arcas
Blbost. Správně by třeba authme nic takového nemělo dovolit.
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

- zdenda204
Frakce mají defaultně nastaveno že stačí dát příkaz bez lomítka.
Já to mněl taky tak.
Přez authme ti neprojde normální text co se má zobrazit i ostatním (zpráva), ani žádný příkaz s lomítkem, ALE příkazy bez lomítka (které má v defaultu factions) už AuthMe a ostatní neudrží a pustí je ke zpracování.
Na začátku configu od factions se dá nastavit jak má vypadat základ příkazu.
Takže místo f invite nick muzes pouzivat treba a invite nick nebo také /f invite nick
Já to mněl taky tak.
Přez authme ti neprojde normální text co se má zobrazit i ostatním (zpráva), ani žádný příkaz s lomítkem, ALE příkazy bez lomítka (které má v defaultu factions) už AuthMe a ostatní neudrží a pustí je ke zpracování.
Na začátku configu od factions se dá nastavit jak má vypadat základ příkazu.
Takže místo f invite nick muzes pouzivat treba a invite nick nebo také /f invite nick
- Arcas
Pokud má Authme nastavené správně tak neudělá žádný příkaz ani nic nenapíše - musí mít totiž vyplý chat pro toho hráče. Pokud má, nikdo není schopný to probugovat. Za předpokladu že nemá třeba xAuth který je děravý jak cedník...
EDIT : Teď mi to nedalo a schválně jsem zkusil použít nějaký pžíkaz k frakcím bez přihlášení. Tramtadada, ono to nefunguje
EDIT : Teď mi to nedalo a schválně jsem zkusil použít nějaký pžíkaz k frakcím bez přihlášení. Tramtadada, ono to nefunguje

Naposledy upravil(a) Arcas dne 22 črc 2012, 11:36, celkem upraveno 1 x.
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

- zdenda204
Arcas píše:Pokud má Authme nastavené správně tak neudělá žádný příkaz ani nic nenapíše - musí mít totiž vyplý chat pro toho hráče. Pokud má, nikdo není schopný to propugovat. Za předpokladu že nemá třeba xAuth který je děravý jak cedník...
Já a třeba ještě třeba PVPcraft jsme mněli taky tento problém.
Oba jsme mněli AuthMe nastavené správně (například ten vyplý chat) a stejně příkazy bez lomítka fungovaly i nepřihlášeným.
Myslím že je nesmysl se tu hádat. Já vím že authme to prostě bez lomítka zpracuje, a ty víš co víš

- zikl
- Věk: 30
- Kontaktovat uživatele:
- Arcas
Teď jsem to zkoušel. Authme Reloaded verze 2.6.6. na CB verze 1.2.5 R4. Připojil jsem se na server, nepřihlásil se a napsal f help, /f help, f disband admini, /f disband admini. A ani na jeden příkaz nezareagoval. Takže problém vidím v nastavení authme.
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

- Arcas
Spoiler: zobrazit
Přepiš stávající config tímhle a dej restart. Pak se uvidí. nezapomeň doplnit heslo k MySQL
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com