Každých 5 minut odpojen serverem !?

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
MorLore

Každých 5 minut odpojen serverem !?

#1 Příspěvekod MorLore » 25 kvě 2012, 20:41

Server: 93.91.250.110PORT:37496 (pokud server ještě nemáte, vepište zde "nemám")

Mám problém celí den všem co se připojují je to oki padne večer a všechny to vyhazuje server jede pořád ,ale prostě to nestíhá . Kope to jak ostatní nebo i mne když jsem na serveru sám tak mě to kope cca co 5 minut???Nevíte co stím a jak to vyřešit ????To je server jen pro 5 lidí a kope to i když jsem tam sám.Připadá mi to jako když vám to chlapí nestíhá lajna co stím udělat proboha????Protože po večerech je všude narváno ???Jiné vysvětlení nemám ale hreji převážně po večerech tak bych si rád zahrál v pohodě ,ale nejde to :-(
Bukkit mám poslední verzy a pluginů mám asi 6 s tím od vás ale prostě to nejde hrát 5-10 min v klidu kope to jako sviňa.Někteří se ani nepřipojí.Píše odpojeno !Ale třeba po ránu když přijdu po noční valím v pohodě třeba 5-6 hodin v klidu i odpoledne ale tak do 18:00 hod.Pak jako když utne :-(

Dělal jsem servery už i v jiných hrách tak vím co z toho vyplívá!To mluvím o tom že ze své IP a PC i lajny tak jsem zvědav co zde kdo písne.Páč server pro 5 lidí že to nebere je maso?!!No je to sice na fakahedě jednoduché jako server ovládání ,ale že to 5 lidí nevezme v pohodě je síla.Představoval jsem si hosting jako lepčí když je to pouze pro 5 lidí.Sám osobně to vidím že máte přetíženou lajnu chlapci.No ale pokud mi dáte lepčí řešení budu rád?
A pro tupce neřeším zde pravopis ,ale problémy!!!Můj pravopis neřešte!!!Více jak polovina národa řeší všude pravopis což jsou ti pitomci a ti ostatní musí republiku držet nad vodou,jako třeba :-( Ti ostatní si jen hrejí na hytré !!How :-)

Sejsel
Kontaktovat uživatele:

Re: Každých 5 minut odpojen serverem !?

#2 Příspěvekod Sejsel » 25 kvě 2012, 22:39

Chyba není u nás, ale u tebe na serveru. Je nesmysl, že by to stroje nezvládaly, protože je vše pečlivě vypočítané a na serverech jsou dost velké rezervy aby to zvládalo i několik velmi vytížených serverů.
Místo toho, abys všem nadával, co kdybys nám sem raději dal server.log kolem úseků, kdy to vykopává a při zapnutí?
01101110011101010110001001110111

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvekod Mysteria » 26 kvě 2012, 06:45

Vzhledem k tomu, že lidem kteří mají i 100 a více slotů jim to běží OK, tak bych chybu hledal spíš u sebe, než tu osočovat nedostatečnou internetovou přípojku.

MorLore

#4 Příspěvekod MorLore » 26 kvě 2012, 11:50

Tak jsem přidal log serveru kompletně jsem udělal noví server s bukitu poslední doporučená verze a kopeto pořád log je hned po kopu co mne vyhodil.Tak teď babo radˇ?!

Jo a pokud to tak připadlo že bych urážel nebo něco tak se omlouvám jen mi toto není jasné proč to kope???

Poznámka kdyby snad měl nekdo že mám pomalé pc nebo net nepřipadá v úvahu.
Přílohy
server.log
log po vyhození
(32.43 KiB) Staženo 139 x
Naposledy upravil(a) MorLore dne 26 kvě 2012, 12:05, celkem upraveno 4 x.
A pro tupce neřeším zde pravopis ,ale problémy!!!Můj pravopis neřešte!!!Více jak polovina národa řeší všude pravopis což jsou ti pitomci a ti ostatní musí republiku držet nad vodou,jako třeba :-( Ti ostatní si jen hrejí na hytré !!How :-)

nejento
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvekod nejento » 26 kvě 2012, 11:57

Dej sem server.properities. Očividně jsi nastavil to, co jsi neměl...
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/

MorLore

#6 Příspěvekod MorLore » 26 kvě 2012, 12:05

nejento píše:Dej sem server.properities. Očividně jsi nastavil to, co jsi neměl...
nechtelo to vzít tak jsem ho přejmenoval moc tyhle fora neumím
Přílohy
server.txt
(496 bajtů) Staženo 145 x

nejento
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvekod nejento » 26 kvě 2012, 12:09

Ten obsah zkopíruj a dej to do Code tagů
[code][/code]
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/

Welton123
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvekod Welton123 » 26 kvě 2012, 12:12

hele, v logu je neco o FakahedMinequery a v server.propertie ma toto:

Kód: Vybrat vše

enable-query=false

nemá tam být true ?
CZ/SK TOP Databáze MineCraft Serverů ►KLIK◄
Chceš i Ty mít měnící se podpis? ►KLIK◄

MorLore

#9 Příspěvekod MorLore » 26 kvě 2012, 12:13

nejento píše:Ten obsah zkopíruj a dej to do Code tagů

Kód: Vybrat vše

#Minecraft server properties
#Sat May 26 10:36:25 CEST 2012
allow-nether=true
level-name=Real
enable-query=false
allow-flight=false
server-port=37496
level-type=DEFAULT
enable-rcon=false
level-seed=
server-ip=93.91.250.110
max-build-height=256
spawn-npcs=true
white-list=true
spawn-animals=true
online-mode=false
pvp=true
difficulty=1
server-name=Unknown Server
gamemode=0
max-players=5
spawn-monsters=false
view-distance=10
generate-structures=true
motd=For Fun vs.1.2.5 Info www.mor-lore.ic.cz

nejento
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvekod nejento » 26 kvě 2012, 12:14

Takhle by ti to mělo jít. Když restartuješ server, dej sem server.log PO té reinstalaci serveru.
Obrázek

Zpět na „Minecraft, Tekkit“