Mám problém celí den všem co se připojují je to oki padne večer a všechny to vyhazuje server jede pořád ,ale prostě to nestíhá . Kope to jak ostatní nebo i mne když jsem na serveru sám tak mě to kope cca co 5 minut???Nevíte co stím a jak to vyřešit ????To je server jen pro 5 lidí a kope to i když jsem tam sám.Připadá mi to jako když vám to chlapí nestíhá lajna co stím udělat proboha????Protože po večerech je všude narváno ???Jiné vysvětlení nemám ale hreji převážně po večerech tak bych si rád zahrál v pohodě ,ale nejde to

Bukkit mám poslední verzy a pluginů mám asi 6 s tím od vás ale prostě to nejde hrát 5-10 min v klidu kope to jako sviňa.Někteří se ani nepřipojí.Píše odpojeno !Ale třeba po ránu když přijdu po noční valím v pohodě třeba 5-6 hodin v klidu i odpoledne ale tak do 18:00 hod.Pak jako když utne

Dělal jsem servery už i v jiných hrách tak vím co z toho vyplívá!To mluvím o tom že ze své IP a PC i lajny tak jsem zvědav co zde kdo písne.Páč server pro 5 lidí že to nebere je maso?!!No je to sice na fakahedě jednoduché jako server ovládání ,ale že to 5 lidí nevezme v pohodě je síla.Představoval jsem si hosting jako lepčí když je to pouze pro 5 lidí.Sám osobně to vidím že máte přetíženou lajnu chlapci.No ale pokud mi dáte lepčí řešení budu rád?