Zdravím,potřeboval bych pomoc s LogBlockem prosím aby mi sem nekdo hodil config jak to mam nastavit a také mam na serveru BUG když například hrác skočí z výšky nemá ani creativ tak mu to nic neudela a prosím mam plugin residence a chci se zeptat kdyz mam velkou plochu napriklad spawn jaky je prikaz na oznaceni ?? normalni residence mi tvrdi ze je to moc velke a ten prikaz zna kamos ale ja si ho nepamatuji prosím o pomoc dík kadlec pluginy :
LogBlock a nesmrtelnost
-
- Kontaktovat uživatele:
LogBlock a nesmrtelnost
IP:93.91.250.114:37775
Zdravím,potřeboval bych pomoc s LogBlockem prosím aby mi sem nekdo hodil config jak to mam nastavit a také mam na serveru BUG když například hrác skočí z výšky nemá ani creativ tak mu to nic neudela a prosím mam plugin residence a chci se zeptat kdyz mam velkou plochu napriklad spawn jaky je prikaz na oznaceni ?? normalni residence mi tvrdi ze je to moc velke a ten prikaz zna kamos ale ja si ho nepamatuji prosím o pomoc dík kadlec pluginy :
ten chatmanager je vyplej schválně.
Naposledy upravil(a) Kadlec dne 08 kvě 2012, 13:06, celkem upraveno 1 x.
- Welton123
- Kontaktovat uživatele:
Re: LogBlock a nesmrtelnost
na tu nesmrtelnost je /god
-
- Kontaktovat uživatele:
- eyoxander
Ak si admin a máš na to práva tak na residence používaj príkaz /resadmin atd namiesto /res atd.
(spôsobí, že nezohľadňuje limity)
To že im nespôsobuje fall-damage môže byť buď v nastavení essentials, nejakom inom plugine, alebo proste majú hacky.
v tom essentials je to tento riadok:
(spôsobí, že nezohľadňuje limity)
To že im nespôsobuje fall-damage môže byť buď v nastavení essentials, nejakom inom plugine, alebo proste majú hacky.
v tom essentials je to tento riadok:
Kód: Vybrat vše
# Should fall damage be disabled?
fall: false
-
- Kontaktovat uživatele:
tak nevim nastavil sem to takto
a stejne to porad nejde a nevim proc a nez najdu ten plugin tak umru
Kód: Vybrat vše
# Should fall damage be disabled?
fall: true
a stejne to porad nejde a nevim proc a nez najdu ten plugin tak umru
- eyoxander
-
- Kontaktovat uživatele:
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
1) Jaký problém s LogBlockem
2) NoCheat: http://dev.bukkit.org/server-mods/nocheat/ (je sice Abandoned, ale pořád funkční)
3) /resadmin create
4) Dej sem config WorldGuardu
2) NoCheat: http://dev.bukkit.org/server-mods/nocheat/ (je sice Abandoned, ale pořád funkční)
3) /resadmin create
4) Dej sem config WorldGuardu