Pluginy...

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
far

Pluginy...

#1 Příspěvekod far » 03 dub 2012, 14:23

93.91.240.156:37660
Ahoj, mám dva problémy. Už tu možná trochu spamuju ale potřebuji pomoc.

1. LogBlock- Potřebuji na server nějaká plugin ale nevím který- LogBlock, BigBrother nebo HawkEye. Slyšel sem že ten poslední je nejlepší ale nevím jak ho nainstalovat když nemá .jar soubor. Ale potřeboval bych co nejjednodušší jen aby třeba ukazoval kdo blok zničil a kdo postavil, to mi stačí. Pokud mi poradíte který potřeboval bych vědět jak tam dát MySQL když mám k dispozici pouze dbserver: dbname: dbuser: dbpass: a v nastavení se tam toho musí zadat více. Nemáte třeba vzor? Byl bych moc rád za podrobnější vysvětlení a popř. stránku ze které bych jasně vyčetl příkazy, stačí jen ty zničil a postavil. Díky

2. Residence- Dělá si co chce... Normálně mi týden fungovala a najednou přestala, aktualizoval sem na nejnovější a píše mi to když dám /plugins že tam je a je zelená ale když kliknu sekerou tak se nic neoznačí (nenapíše v chatu) a nic nedělá. V configu mám změněné LegacyPremissions nebojte. A residence ještě před tím než přestala fungovat začala dělat to že někdo něco v residenci vykopal, vypadl z toho blok ale zase byl na místě ten původní takže mohli hráči třeba množit věci...

Omlouvám se za takové šílenosti co tu píšu ale už vážně nevím.. Bez přehánění sem u těch pluginů seděla tak 10Hodin.. :( :(

L0okAss

Re: Pluginy...

#2 Příspěvekod L0okAss » 03 dub 2012, 14:33

tak s tou residencí,hoď do složky plugins plugin Vault (odkaz tady http://dev.bukkit.org/server-mods/vault/ )
a já používám LogBlock,jede mi uplně bez problémů.
Pomohl jsem ti ? tak mi dej karmu !:)

far

#3 Příspěvekod far » 03 dub 2012, 14:35

No ten mám..

nejento
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod nejento » 03 dub 2012, 14:56

Heleď HawkEye má .jar soubor, jen trochu hledat :) Taky je link: ZDE
S rezidencí, pokud jedeš server na 1.2.4, aktualizuj si ho: ZDE
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/

LavorekCZ
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvekod LavorekCZ » 03 dub 2012, 15:11

Pro jistotu sem zkopíruj server.log ať víme více...
Pomohl ti někdo? Pak určitě bude rád, když mu zvedneš karmu!
not sure

Zpět na „Minecraft, Tekkit“