K tomuto by som sa chcel vyjadrit.
S minelist.eu som mal dohodu o vymene bannerov, kt. druha strana v tichosti vypovedala (ziskal backlink a ocural ma). Najnovsie tam zaviedol "VIP system serverov" kde chce peniaze za umiestnenie medzi odporucanymi. Na tom by nebolo nic zle ale web je neoptimalizovany, nema cache, nacitava sa 20 sekund a je neprehladny ako sng.sk. Prvu moznost urcite nedoporucujem.
czech-craft.eu je super, ale musis sa zamysliet nad svojou cielovkou. Ja osobne sa sustredujem na hracov 16+ a preto su to vacsinou gramotni ludia, kt. surfuju, citaju a vedia "porovnavat" preto ich hlasovanie serverov zajujima a zavazi pri vybere. Zo spominaneho webu mam 40% navstev na webe, z fakahedy (search na server IP, keywords) asi len 30%. Urcite by som sa nespoliehal na komunitu cheaterov, buggerov a deti s gramatikou opic, kt. snoria po serverliste na microsite fakahedy - je to vsetko super, ale 80% tych hracov je socialny odpad, kt. my konkretne IPbanujeme okamzite.
Dalej ponukam vymennu reklamu aj ja, ale vyberam si typ servera a vekovu skupinu cielovej komunity. Nemam problem s prelievanim komunity, sam som si za 50 dni nazberal 600 registracii na fore a 15 tisic navstev na webe. Urcite sa rad podelim o skusenosti - staci ma inteligentne kontaktovat.
PS: Na spravy so zlym pravopisom nereagujem. (zijem 2 roky v Prahe poznam aj cesku gramatiku)