Server: 93.91.250.110:27195
Zdravím,
potřebuji pomoc. Mám tady teď u vás nový server a snažil jsem se nainstalovat mod Industrial craft. Vše je k němu napsané tady: http://forum.industrial-craft.net/index ... eadID=3315 . Problém je v tom, že je nutné nainstalovat podle toho návodu i ModLoaderMP a taky MCForge. Vše je na těch stránkách. Já to nějak udělal a teď server nejede vůbec. Chtěl bych poprosit nějakého admina, jestli by mi mohl nejlépe celý server promáznout a nahrát tam ten mod. Nahrávat pluginy umím ale tento mod mi teda zavařil. (na verzi 1.0)
Děkuji moc
EDIT: Server teda už aspoň jede, protože jsem nahodil zálohu, ale stále bez industrial craftu
Indrustrial craft - problem
-
-
-
Re: Indrustrial craft - problem
Primární je pro mě ten mod, jestli nebudou pluginy tak nevadí
- LavorekCZ
- Kontaktovat uživatele:
Udělej v Control panelu --> GameServer --> Reinstalace serveru, a udělej to od znova podle toho návodu.
Pomohl ti někdo? Pak určitě bude rád, když mu zvedneš karmu!
not sure
not sure
-
- Věk: 30
musíš si stáhnout čistý minecraft_server.jar z minecraft.net, aby si mohl nainstalovat mody
-
POKUS 2 -- nevyšel
Začal jsem úplně odzačátku a už vím kde je problém. soubor minecraft_server.jar si dám na svůj disk, nahraju věci tak jak se mají. A teď přijde ten problém. Tento soubor se má zpustit, aby se vytvořily další soubory jako třeba ten whitelist, server_properties a další....jenže to už nejde.
ZNOVU PROSÍM ADMINY, JESTLI BY TO NEMOHLI UDĚLAT
Děkuju
Začal jsem úplně odzačátku a už vím kde je problém. soubor minecraft_server.jar si dám na svůj disk, nahraju věci tak jak se mají. A teď přijde ten problém. Tento soubor se má zpustit, aby se vytvořily další soubory jako třeba ten whitelist, server_properties a další....jenže to už nejde.
ZNOVU PROSÍM ADMINY, JESTLI BY TO NEMOHLI UDĚLAT
Děkuju
-
Tady máš mody ktere fungují na bukkitu http://www.mcportcentral.co.za/index.php?topic=393.0
a tady jak to na instalovat v En http://www.mcportcentral.co.za/index.php?topic=13.0
doporucuji ti to vyskouset v pc
a tady jak to na instalovat v En http://www.mcportcentral.co.za/index.php?topic=13.0
doporucuji ti to vyskouset v pc
-
Vím jak se to instaluje, ale je tady problém. Vše to dám do toho minecraftserver.jar a ten se má poté zpustit aby se vygenerovali další soubory, jenomže: 1.) Na disku fakahedy to zpustit nejde. 2.) Když to udělám na mém a pak to přes FTP zkopíruju tak server zase nejde ani po restartu.
ZNOVU PROSÍM ADMINY O NAHRÁTÍ MODU
ZNOVU PROSÍM ADMINY O NAHRÁTÍ MODU
- Sejsel
- Kontaktovat uživatele:
musí se to jmenovat minecraft_server.jar, ne minecraftserver.jar
Taky počkej na nejnovější verzi. Byl vytvořen geniální systém na podporu modů. Již vás to nebude kopat při připojování bez modu s chybou, jenom to prostě.. neuvidíte..
Taky počkej na nejnovější verzi. Byl vytvořen geniální systém na podporu modů. Již vás to nebude kopat při připojování bez modu s chybou, jenom to prostě.. neuvidíte..
01101110011101010110001001110111
-
Jmenuje se to minecraft_server.jar .. spletl jsem se
// Poslední příspěvky se necitují!
// Poslední příspěvky se necitují!