Server: nemám
Ahoj, stáhl jsem si Minecraft a chtěl bych hrát asi se 3 kamarády ve vlastním světe. Chci se zeptat jakým způsobem se dá koupit server a jaké jsou ceny? Potřebuji k tomu originální hru?
Děkuji moc za odpověď popřípadě link s návodem.
Dotaz od začátečníka
-
Dotaz od začátečníka
Naposledy upravil(a) Seticek dne 28 pro 2011, 11:38, celkem upraveno 1 x.
-
Re: Dotaz od začátečníka
Originalku nepotrebujes
a cenik najdes zde: http://www.minecraft-hosting.cz/ Zpusoby platby sou SMS, pres banku
...Atd

-
Server: Nemám
Tak server jsem si obědnal SMS odečtena
Jak dlouho prosím Vás bude trvat vytvoření serveru ? A co budu potřeboval dále ? Jen Minecraft verze 1.9 ? Jinak jsem se ještě chtěl zeptat když zapnu Minecraft mám tam logovací obrazovku budu přes ni logovat ? Do teď jsem hrál multiplayer.
Děkuji moc za odpověď na mé poslední otázky
Tak server jsem si obědnal SMS odečtena

Děkuji moc za odpověď na mé poslední otázky

- Sejsel
- Kontaktovat uživatele:
Pokud to máte nekoupené, tak potřebujete nějaký launcher - jiný než původní (mohu doporučit např. AnjoCaido's Launcher)
Server můžete zprovoznit na jaké chcete verzi, ale je doporučeno to udělat na nejnovější (tj. 1.0.0 - client, 1.0.1 - server)
Server můžete zprovoznit na jaké chcete verzi, ale je doporučeno to udělat na nejnovější (tj. 1.0.0 - client, 1.0.1 - server)
01101110011101010110001001110111
-
Omlouvám se, že zase otravuju, server byl vytvořen, ale vůbec si nevím rady jak se připojit a s čím třeba ten zmiňovaný AnjoCaido's Launcher jsem ani nenašel na netu. Mohl by někdo napsat nebo postnout link na nějaký návod ? Hledal jsem tu na foře, ale nic jsem nenašel asi neumím hledat :/
Děkuju
Děkuju
-
EDIT : Přišel jsem na to 

-
Tak přece by byl dotaz :X Proč máme tak malou mapu ?:X Je to normální ? Vidíme na okraje. takový čtverec jen.
- LavorekCZ
- Kontaktovat uživatele:
Není to normální, zkus reinstall serveru
Pomohl ti někdo? Pak určitě bude rád, když mu zvedneš karmu!
not sure
not sure
-
Tak já už opravdu nevím.
Mám tyto problémy:
1. Včera spuštěn server od 1 asi do půl 5 ráno jsme hráli s kamarádem. Server po nás NEVYŽADOVAL heslo jen IP adresu. Jak se nastaví heslo ? Aby tam mohli jen kamarádi kteří ho znají ode mne?
2. Ráno kolem 9 se přihlásím do hry a mapa byla jiná než jsme měli a navíc tam lítal nějaký Koldal (Cizí hráč)
3. Mapa byla malá, postavili jsme komín z 30-40 kostek hlíny a viděli jsme okraje mapy. Reinstal serveru nepomohl. Mapa je stále malá. Je na to potřeba nějaký plugin ?
Admina jsem si už nastavil, ale jak prosím nastavit heslo a větší mapu, aby se nemazala. Omlouvám se, že pořád otravuji dotazy, ale server mám poprvé tak jestli někde dělám chybu těžko na ní přijdu sám.
Jsem od včerejška děsně zmatený
. Jsme s kamarády natěšení a nemůžeme hrát. :/
Děkuji za jakoukoliv odpověď vedoucí k vyřešení problémů
. Máte u mě kladnou karmu
Jestli by byl někdo ochotný rád poskytnu ICQ nebo Skype.
Mám tyto problémy:
1. Včera spuštěn server od 1 asi do půl 5 ráno jsme hráli s kamarádem. Server po nás NEVYŽADOVAL heslo jen IP adresu. Jak se nastaví heslo ? Aby tam mohli jen kamarádi kteří ho znají ode mne?
2. Ráno kolem 9 se přihlásím do hry a mapa byla jiná než jsme měli a navíc tam lítal nějaký Koldal (Cizí hráč)
3. Mapa byla malá, postavili jsme komín z 30-40 kostek hlíny a viděli jsme okraje mapy. Reinstal serveru nepomohl. Mapa je stále malá. Je na to potřeba nějaký plugin ?
Admina jsem si už nastavil, ale jak prosím nastavit heslo a větší mapu, aby se nemazala. Omlouvám se, že pořád otravuji dotazy, ale server mám poprvé tak jestli někde dělám chybu těžko na ní přijdu sám.

Děkuji za jakoukoliv odpověď vedoucí k vyřešení problémů

Jestli by byl někdo ochotný rád poskytnu ICQ nebo Skype.
Naposledy upravil(a) Seticek dne 28 pro 2011, 11:49, celkem upraveno 1 x.
- Sejsel
- Kontaktovat uživatele:
Na přihlašování heslem můžete použít nějaký plugin. Např. AuthMe.
Také můžete nastavit whitelist v server.properties - to znamená, že se budou moci připojit jen hráči, co jsou napsaní v whitelist.txt (jeden hráč na řádek), také se tam dá přidávat ze hry - /whitelist add jmeno, whitelist jde také zapnout ze hry - /whitelist on
3. Mapa se rozšiřuje, když jdete dál, nenačítá se vám celá, protože jedna chunk má 65536 bloků. Normálně se vám vykresluje 81 chunků kolem vás. To znamená 5308416 bloků. A v normálním texture packu se vám na každém tom bloku musí vykreslit textura ze všech stran, která má 16x16 pixelů - to znamená 509607936 pixelů. To by nedávalo smysl, takže se nevykreslují textury, na které nevidíte - to znamená, že se toho vykresluje mnohem méně. Ale i tak by to bylo hrozně moc, kdyby se mapa načetla celá, zaprvé by to neutáhl server a zadruhé by to neutáhl klient. Zkuseli jste jít dál? Mapa by se měla načítat taky dál.. má být nekonečná
Také můžete nastavit whitelist v server.properties - to znamená, že se budou moci připojit jen hráči, co jsou napsaní v whitelist.txt (jeden hráč na řádek), také se tam dá přidávat ze hry - /whitelist add jmeno, whitelist jde také zapnout ze hry - /whitelist on
3. Mapa se rozšiřuje, když jdete dál, nenačítá se vám celá, protože jedna chunk má 65536 bloků. Normálně se vám vykresluje 81 chunků kolem vás. To znamená 5308416 bloků. A v normálním texture packu se vám na každém tom bloku musí vykreslit textura ze všech stran, která má 16x16 pixelů - to znamená 509607936 pixelů. To by nedávalo smysl, takže se nevykreslují textury, na které nevidíte - to znamená, že se toho vykresluje mnohem méně. Ale i tak by to bylo hrozně moc, kdyby se mapa načetla celá, zaprvé by to neutáhl server a zadruhé by to neutáhl klient. Zkuseli jste jít dál? Mapa by se měla načítat taky dál.. má být nekonečná
01101110011101010110001001110111