Připojení k serveru

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Message
Autor
Szarik95
Příspěvky: 10
Registrován: 13 bře 2017, 23:57
Reputation: 0

Připojení k serveru

#1 Příspěvekod Szarik95 » 29 dub 2021, 00:49

Zdravím,
na svém serveru mám problém s pluginem Plasmo Voice server. Je problém v komunikaci mezi modem v klientovi a pluginem na serveru. Zkusil jsem návod od vývojáře, ale nadále problém přetrvává.

Zároveň jsem zaznamenal podobný problém s webovou stránkou minecraft-statistic.net.
Pokud chci přidat server na stránku se sběrem statistik, tak mi to vypíše chybu "The connection is established, there is no information about server". Bohužel s tamější podporou není žádná komunikace a otázku jsem posílal na dva pokusy. Konkrétně tento problém se stránkou jsem zaznamenal již minulý rok v říjnu.

A poslední věc se týká pluginu Prism.
Plugin funguje normálně, ale v konzoli sem tam vyhazuje chybu:
Spoiler: zobrazit
[00:23:10 WARN]: [Prism] Database connection error: Operation not allowed for a result set of type ResultSet.TYPE_FORWARD_ONLY.
[00:23:10 WARN]: java.sql.SQLException: Operation not allowed for a result set of type ResultSet.TYPE_FORWARD_ONLY.
[00:23:10 WARN]: at com.mysql.cj.jdbc.exceptions.SQLError.createSQLException(SQLError.java:129)
[00:23:10 WARN]: at com.mysql.cj.jdbc.exceptions.SQLExceptionsMapping.translateException(SQLExceptionsMapping.java:122)
[00:23:10 WARN]: at com.mysql.cj.jdbc.result.ResultSetImpl.first(ResultSetImpl.java:603)
[00:23:10 WARN]: at com.botsko.prism.libs.hikari.pool.HikariProxyResultSet.first(HikariProxyResultSet.java)
[00:23:10 WARN]: at me.botsko.prism.database.sql.SqlSelectIdQueryBuilder.execute(SqlSelectIdQueryBuilder.java:63)
[00:23:10 WARN]: at me.botsko.prism.actionlibs.ActionsQuery.getQueryExtents(ActionsQuery.java:167)
[00:23:10 WARN]: at me.botsko.prism.purge.PurgeTask.run(PurgeTask.java:66)
[00:23:10 WARN]: at org.bukkit.craftbukkit.v1_16_R3.scheduler.CraftTask.run(CraftTask.java:100)
[00:23:10 WARN]: at org.bukkit.craftbukkit.v1_16_R3.scheduler.CraftAsyncTask.run(CraftAsyncTask.java:54)
[00:23:10 WARN]: at com.destroystokyo.paper.ServerSchedulerReportingWrapper.run(ServerSchedulerReportingWrapper.java:22)
[00:23:10 WARN]: at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1149)
[00:23:10 WARN]: at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:624)
[00:23:10 WARN]: at java.lang.Thread.run(Thread.java:748)

Budu rád za každou radu, případně pomoc s řešením těchto tří problémů.
Server: 82.208.17.43:27386

Uživatelský avatar
nejento
Příspěvky: 9774
Registrován: 28 lis 2011, 14:09
Reputation: 52
Kontaktovat uživatele:

Re: Připojení k serveru

#2 Příspěvekod nejento » 01 kvě 2021, 00:32

Chyba s Prism se zdá, že jde o chybu v samotném kódu pluginu. Nutně tam tedy není co opravovat.

V případě Plasmo Voice server, jsou nějaké informace dostupné v logu serveru? Případně můžete použít bezplatný pětislotový TeamSpeak server, který je k dispozici ve spouštěcích parametrech.

Minecraft-statistic.net vyžaduje nějaké údaje. Které byl vyplněny? Případně jaký port byl nastaven?
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: http://discord.fakaheda.eu/

Szarik95
Příspěvky: 10
Registrován: 13 bře 2017, 23:57
Reputation: 0

Re: Připojení k serveru

#3 Příspěvekod Szarik95 » 01 kvě 2021, 21:50

U Plasmo Voice nevypisuje žádnou chybu, plugin funguje na serveru jak má. Bohužel je problém v komunikaci mezi serverem a klientem a chybu lze spozorovat pouze na serveru a s naistalovaným modem v klientovi. V logu lze najít pouze [PlasmoVoice] Voice UDP server started on 82.208.17.43:60606 a to dle slov vývojáře je správně. Jde spíše o dotaz než vyřešení problému, jinak na hlasovou komunikaci používáme Discord.

Minecraft-statistic.net vyžaduje IP serveru (případně DNS) a port. Port nastavuju 27386

Uživatelský avatar
nejento
Příspěvky: 9774
Registrován: 28 lis 2011, 14:09
Reputation: 52
Kontaktovat uživatele:

Re: Připojení k serveru

#4 Příspěvekod nejento » 06 kvě 2021, 15:00

S portem 60606 si nemyslím, že uspěješ. Pokud můžeš se podívat do nastavení, zkontroluj, zdali můžeš upravit port na jiný, který ti je přidělený jako dostupný. Ty najedeš v Control Panelu, když najdeš myší na IP svého serveru. Jde ale o porty 29xxx, 30xxx, 31xxx apod. (Pokud tedy máš port 27389, máš k dispozici port 30386. Pokud na něm jede třebas něco jako dynmap, tak 31386, apod. :) )
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: http://discord.fakaheda.eu/

Szarik95
Příspěvky: 10
Registrován: 13 bře 2017, 23:57
Reputation: 0

Re: Připojení k serveru

#5 Příspěvekod Szarik95 » 07 kvě 2021, 23:46

Zkoušel jsem dávat jiné volné porty, ale plugin vyžaduje UDP port, ale nejsem si jist zda Fakaheda umožňuje UDP porty

Szarik95
Příspěvky: 10
Registrován: 13 bře 2017, 23:57
Reputation: 0

Re: Připojení k serveru

#6 Příspěvekod Szarik95 » 08 kvě 2021, 16:25

Tak po restartování serveru plugin naběhl a funguje


Zpět na „Minecraft, Tekkit“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 107 hostů