Nastavení VIP menu

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Message
Autor
poiprika
Příspěvky: 1
Registrován: 22 bře 2021, 22:57
Reputation: 0

Nastavení VIP menu

#1 Příspěvekod poiprika » 22 bře 2021, 23:01

Zdravím,

mohu se zeptat, jestli nějak jde vytvořit VIP menu (zakoupení ranků) pomocí pluginů Deluxemenus + Tokenmanager s tím, že by bylo např. 6 různých ranků a šlo by o takové "upgrady"? ( pokud by hráč chtěl VIP č.2, musel by vlastnit VIP č.1 apod)

Předem děkuji za odpověď popřípadě za pomoc.

Přeji hezký zbytek večera.

Uživatelský avatar
nejento
Příspěvky: 9737
Registrován: 28 lis 2011, 14:09
Reputation: 51
Kontaktovat uživatele:

Re: Nastavení VIP menu

#2 Příspěvekod nejento » 23 bře 2021, 03:22

Jde.

Identifikuj server doplněním IP a PORTu.
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: http://discord.fakaheda.eu/

Uživatelský avatar
izyy
Příspěvky: 625
Věk: 6
Registrován: 09 led 2015, 21:12
Reputation: 22
Kontaktovat uživatele:

Re: Nastavení VIP menu

#3 Příspěvekod izyy » 23 bře 2021, 04:29

Ahoj, viem ti naprogramovať riešenie ktoré chcceš. Za programátorské služby však beriem peniaze, ak si ochotný za toto riešenie na mieru zaplatiť, kľudne ma kontaktuj :)


Zpět na „Minecraft, Tekkit“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 85 hostů