Size max world

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Message
Autor
Uživatelský avatar
tonyvrtal77
Příspěvky: 65
Registrován: 29 pro 2014, 14:46
Reputation: 0

Size max world

#1 Příspěvekod tonyvrtal77 » 11 bře 2021, 14:06

Zdravím a nevim jak se mám nastavit na size max world chci tak 2500x2500 nebo vytvořit s multiverse nebo server ?

Uživatelský avatar
pitilon@seznam.cz
Příspěvky: 3996
Registrován: 16 lis 2014, 06:32
Reputation: 58
Kontaktovat uživatele:

Re: Size max world

#2 Příspěvekod pitilon@seznam.cz » 11 bře 2021, 15:13

/worldborder set
Tím se vytvoří hranice kam se dál hráč nedostane, takže by se nemělo za ní nic generovat
Obrázek
Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

Obrázek
FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/

Uživatelský avatar
nejento
Příspěvky: 9737
Registrován: 28 lis 2011, 14:09
Reputation: 51
Kontaktovat uživatele:

Re: Size max world

#3 Příspěvekod nejento » 14 bře 2021, 18:01

Prosím identifikuj server doplněním IP adresy a PORTu.
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: http://discord.fakaheda.eu/


Zpět na „Minecraft, Tekkit“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 91 hostů