Spawn

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Message
Autor
Uživatelský avatar
PachyM
Příspěvky: 6
Registrován: 16 úno 2021, 01:16
Reputation: 0

Spawn

#1 Příspěvekod PachyM » 16 úno 2021, 02:28

IP serveru: 82.208.17.16:27442

Ahoj, mám takový problém s příkazem /setworldspawn. Jde o to, že když se připojí nový hráč, tak ho to spawne někde jinde, než by měl být spawnutý. Spawn je nastavený v hoře, ve které je dostatečně velké místo a není nic, co by to mohlo blokovat, ale když se připojí nový hráč, tak ho to portne na tu horu a ne do ní, ve který je nastavený ten spawn. Snad se chápeme. :D
Dokážete mi někdo poradit, prosím?

Plugin na spawn tam žádný nemám. Děkuji vám za odpovědi. :)

Uživatelský avatar
nejento
Příspěvky: 9715
Registrován: 28 lis 2011, 14:09
Reputation: 50
Kontaktovat uživatele:

Re: Spawn

#2 Příspěvekod nejento » 16 úno 2021, 14:36

Máš pluginy jako AuthMe nebo Multiverse-Core? Pokud ano, tak /authme setspawn nebo /authme setfirstspawn viz https://github.com/AuthMe/AuthMeReloade ... ommands.md a /mv setspawn
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: http://discord.fakaheda.eu/

Uživatelský avatar
PachyM
Příspěvky: 6
Registrován: 16 úno 2021, 01:16
Reputation: 0

Re: Spawn

#3 Příspěvekod PachyM » 16 úno 2021, 15:01

Ne, nemám. Je to podmínka?

Uživatelský avatar
PachyM
Příspěvky: 6
Registrován: 16 úno 2021, 01:16
Reputation: 0

Re: Spawn

#4 Příspěvekod PachyM » 16 úno 2021, 15:10

Vyřešeno. Stáhnul jsem authme a nastavil jsem to přes něj. Děkuji moc za radu. :)


Zpět na „Minecraft, Tekkit“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 59 hostů