MyCommand - blockset nefunguje tak ako má

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Message
Autor
RayCodeCSC
Příspěvky: 48
Registrován: 03 lis 2018, 18:07
Reputation: 0

MyCommand - blockset nefunguje tak ako má

#1 Příspěvekod RayCodeCSC » 17 lis 2020, 19:09

[82.208.17.20:27493]

Zdravím, mám menší problém s pluginom MyCommand. Položil som na zem stone pressure plate, a nastavil som mu nejaké príkazy na teleport. Pre hráčov s OP to funguje bez problémov, ale klasických hráčov to neteleportuje. Do chatu im to napíše "Teleportuji..." ale neteleportuje ich to na dané súradnice.

Príkaz v pressure_plate-u: /tp $player 10 10 100 (je to len príklad)

Vie s is tým niekto rady? V permisiách ani v rezidencií problém nie je, to už mám overené.

RayCodeCSC
Příspěvky: 48
Registrován: 03 lis 2018, 18:07
Reputation: 0

Re: MyCommand - blockset nefunguje tak ako má

#2 Příspěvekod RayCodeCSC » 17 lis 2020, 22:22

Tak som práve prišiel na to, že to nefunguje len v Survival gamemode, ak si dá hráč Creative, tak to funguje. Neviete kde to povoliť aj pre Survival gm?

Uživatelský avatar
nejento
Příspěvky: 9658
Registrován: 28 lis 2011, 14:09
Reputation: 44
Kontaktovat uživatele:

Re: MyCommand - blockset nefunguje tak ako má

#3 Příspěvekod nejento » 19 lis 2020, 16:05

Můžeš prosím poslat celý ten kus toho MyCommandu, jak ten příkaz máš vytvořený? A jaký přesně příkaz ten Command block vyvolává?
Případně ještě přidej latest.log, třebas to vyhazuje nějakou chybu.
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: http://discord.fakaheda.eu/

RayCodeCSC
Příspěvky: 48
Registrován: 03 lis 2018, 18:07
Reputation: 0

Re: MyCommand - blockset nefunguje tak ako má

#4 Příspěvekod RayCodeCSC » 19 lis 2020, 18:28

MyCommand blockset config:

Kód: Vybrat vše

block:
  Parkour:
    x-21y94z42:
      launchby: console
      command:
      - /effect give $player minecraft:jump_boost 2 11
    x0y232z2:
      launchby: console
      command:
      - /eco give $player 5000
      - /give $player gold_block 32
      - /give $player iron_block 32
      - /warp Parkour $player
  world:
    x436y87z1121:
      launchby: console
      command:
      - /tp $player 437 88 1124


latest (log)

V prípade, že hráč alebo OP je v GM survival, napíše to pod "Teleportuji.." (len v konzoli) WARN: [Nickname] moved wrongly!

Mám skôr podozrenie, že chyba nebude v plugine MyCommand, ale v EssentialsX, možno je niekde v config-u nastavené nejaký safety teleport (tipujem, neviem) pretože ak má hráč GM Creative, tak ho to teleportuje, ale ak má GM Survival, tak nie. Skúsil som aj /minecraft:tp, ale tam zasa fungujú súradnice len ~ ~ ~ a nie celé čísla (príklad: 10 100 10).

Uživatelský avatar
nejento
Příspěvky: 9658
Registrován: 28 lis 2011, 14:09
Reputation: 44
Kontaktovat uživatele:

Re: MyCommand - blockset nefunguje tak ako má

#5 Příspěvekod nejento » 20 lis 2020, 20:29

S /minecraft:tp fungují normálně souřadnice číselné i bez tild (~). Takže to zkus klidně na to nastavit.
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: http://discord.fakaheda.eu/

RayCodeCSC
Příspěvky: 48
Registrován: 03 lis 2018, 18:07
Reputation: 0

Re: MyCommand - blockset nefunguje tak ako má

#6 Příspěvekod RayCodeCSC » 21 lis 2020, 00:37

nejento píše:S /minecraft:tp fungují normálně souřadnice číselné i bez tild (~). Takže to zkus klidně na to nastavit.

Skúsil som to, a je to úplne to isté. Ale zistil som, že ak na pressure_plate skočím, tak ma to teleportuje, ale ak na neho "nabehnem", tak ma to neteleportuje.

Uživatelský avatar
nejento
Příspěvky: 9658
Registrován: 28 lis 2011, 14:09
Reputation: 44
Kontaktovat uživatele:

Re: MyCommand - blockset nefunguje tak ako má

#7 Příspěvekod nejento » 21 lis 2020, 13:12

Je okolo pressure platu nějaký region / residence, který by měl nějak omezený use?
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: http://discord.fakaheda.eu/

RayCodeCSC
Příspěvky: 48
Registrován: 03 lis 2018, 18:07
Reputation: 0

Re: MyCommand - blockset nefunguje tak ako má

#8 Příspěvekod RayCodeCSC » 21 lis 2020, 13:47

Áno, ale skúšal som to aj mimo resky / region-u a je to úplne to isté. Aj som menil flag-y ale nepomohlo to.


Zpět na „Minecraft, Tekkit“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 20 hostů