Infoboard

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Message
Autor
WizGigabyte
Příspěvky: 133
Registrován: 09 čer 2015, 16:31
Reputation: 0

Infoboard

#1 Příspěvekod WizGigabyte » 05 lis 2020, 18:38

Zdravím, mám takový problém, nejde mi v plugin InfoBoardReborn nastavit %player_name% a %money% do boardu. Mám i plugin PlaceholderAPI ale i tak to píše jenom %player_name% a né jeho jméno. Nevíte čím by to mohlo být?


IP: 82.208.17.84:27922
Verze 1.16.3
Obrázek

Uživatelský avatar
nejento
Příspěvky: 9686
Registrován: 28 lis 2011, 14:09
Reputation: 47
Kontaktovat uživatele:

Re: Infoboard

#2 Příspěvekod nejento » 05 lis 2020, 20:01

Udělal jsi příkaz /papi ecloud download Player?
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: http://discord.fakaheda.eu/

WizGigabyte
Příspěvky: 133
Registrován: 09 čer 2015, 16:31
Reputation: 0

Re: Infoboard

#3 Příspěvekod WizGigabyte » 27 lis 2020, 15:39

Ano udělal, díky tomu mu začal fungovat nick v tabulce.
Obrázek

Uživatelský avatar
nejento
Příspěvky: 9686
Registrován: 28 lis 2011, 14:09
Reputation: 47
Kontaktovat uživatele:

Re: Infoboard

#4 Příspěvekod nejento » 28 lis 2020, 00:01

Takže to píše jeho jméno, což jsi chtěl, ne? Co ty peníze? Btw můžeme spíš pokračovat v novějším tématu, jak jsi řešil player_points.
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: http://discord.fakaheda.eu/


Zpět na „Minecraft, Tekkit“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 80 hostů