Minecraft - connection was forcibly clsoed by remote host

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Message
Autor
Mogami
Příspěvky: 2
Registrován: 21 říj 2020, 18:15
Reputation: 0

Minecraft - connection was forcibly clsoed by remote host

#1 Příspěvekod Mogami » 31 říj 2020, 13:49

Ahoj

Objednal jsem si server na MC a na všechny MC servery na fakaheadě mi to háže error viz link. Servery jiné v UK, GER apod co jsou public mi jdou. Zkoušeno na vanilla 1.16.3. Javu jsme reinstaloval, firewall vypnul i eset nepomáhá nic.
Obrázek
Díky za jakékoliv rady....

Uživatelský avatar
nejento
Příspěvky: 9658
Registrován: 28 lis 2011, 14:09
Reputation: 44
Kontaktovat uživatele:

Re: Minecraft - connection was forcibly clsoed by remote host

#2 Příspěvekod nejento » 31 říj 2020, 22:22

Vypíše server nějakou chybu při připojování na server? Můžeš prosím zkusit z příkazového řádku příkaz tracert casa1.fakaheda.eu a zkontrolovat, že to dojde až k serveru?
Co máš za poskytovatele připojení?
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: http://discord.fakaheda.eu/

Mogami
Příspěvky: 2
Registrován: 21 říj 2020, 18:15
Reputation: 0

Re: Minecraft - connection was forcibly clsoed by remote host

#3 Příspěvekod Mogami » 31 říj 2020, 22:39

Trace jsem dal ale cca při 9 hopu se to vypne. Někde to ukládá logy?

Konzole serveru nenapíše vůbec nic a chyba vyskočí prakticky okamžitě. Internet je to UPC optika. Zkoušel jsem to ještě z notebooku co mám doma a jede přes stejný router a stejná chyba. Takže nejspíš problém v routeru, ale tam upřímně nevím vůbec co povolit nebo nastavit.

Uživatelský avatar
nejento
Příspěvky: 9658
Registrován: 28 lis 2011, 14:09
Reputation: 44
Kontaktovat uživatele:

Re: Minecraft - connection was forcibly clsoed by remote host

#4 Příspěvekod nejento » 01 lis 2020, 04:36

Můžeš napsat prosím na ticket nebo mně na Discordu (viz můj popisek) a přidat k tomu to, co tracert vypíše? Můžeš ho spustit znovu. Výsledek by měl být podobný.
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: http://discord.fakaheda.eu/


Zpět na „Minecraft, Tekkit“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 19 hostů