Minecraft residence plugin - nejde vytvořit

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Message
Autor
Missmoony12
Příspěvky: 3
Registrován: 11 črc 2020, 08:42
Reputation: 0

Minecraft residence plugin - nejde vytvořit

#1 Příspěvekod Missmoony12 » 11 črc 2020, 10:26

Ahoj mám takový problém, když hráči na serveru chtějí vytvořit residenci tak to napíše: byl dosažen maximální počet oblastí v residenci (a já už nvm co s tim je,zkoušela sem dát do groups.yml velký číslo u toho aby hráči mohli mít velký resky a stejně to nejde) :/ nevíte někdo co s tim? přiložila bych sem groups.yml kdybych věděla jak

Uživatelský avatar
nejento
Příspěvky: 9641
Registrován: 28 lis 2011, 14:09
Reputation: 44
Kontaktovat uživatele:

Re: Minecraft residence plugin - nejde vytvořit

#2 Příspěvekod nejento » 12 črc 2020, 02:38

Identifikuj server doplněním IP adresy a PORTu serveru dle pravidel fóra.
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: http://discord.fakaheda.eu/

Missmoony12
Příspěvky: 3
Registrován: 11 črc 2020, 08:42
Reputation: 0

Re: Minecraft residence plugin - nejde vytvořit

#3 Příspěvekod Missmoony12 » 12 črc 2020, 07:35

82.208.17.78:27951

Uživatelský avatar
pitilon@seznam.cz
Příspěvky: 3966
Registrován: 16 lis 2014, 06:32
Reputation: 54
Kontaktovat uživatele:

Re: Minecraft residence plugin - nejde vytvořit

#4 Příspěvekod pitilon@seznam.cz » 12 črc 2020, 09:46

Máš tyhle residence https://www.spigotmc.org/resources/resi ... -16.11480/ ?
A co to hráčům píše v /res limits? A soubor můžeš přiložit při psaní pod prostorem pro text přes tlačítko Přílohy. A nebo obsah souboru vlož na pastebin.com
Obrázek
Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

Obrázek
FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/

Missmoony12
Příspěvky: 3
Registrován: 11 črc 2020, 08:42
Reputation: 0

Re: Minecraft residence plugin - nejde vytvořit

#5 Příspěvekod Missmoony12 » 12 črc 2020, 12:04


Uživatelský avatar
pitilon@seznam.cz
Příspěvky: 3966
Registrován: 16 lis 2014, 06:32
Reputation: 54
Kontaktovat uživatele:

Re: Minecraft residence plugin - nejde vytvořit

#6 Příspěvekod pitilon@seznam.cz » 12 črc 2020, 17:02

https://github.com/Zrips/Residence/blob ... groups.yml

Kód: Vybrat vše

    Default: #group name, DONT remove this group
skupina default se nemá mazat. Takže doporučuji groups.yml stáhnout do počítače, smazat ze serveru a nechat vygenerovat znovu. Poté doplnit skupiny ze staženého souboru a ponechat skupinu default.

Jinak screen je od tebe s rankem, ne od hráče. Píšeš, že nejdou hráčům, tak jsem chtěl vidět co jim to ukazuje za limity.
Obrázek
Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

Obrázek
FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/


Zpět na „Minecraft, Tekkit“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 20 hostů