Chyba Invalid selector component

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Message
Autor
Szarik95
Příspěvky: 6
Registrován: 13 bře 2017, 23:57
Reputation: 0

Chyba Invalid selector component

#1 Příspěvekod Szarik95 » 26 čer 2020, 20:16

Zdravím,
dnes mi konzole celý den spamuje Invalid selector component: a bohužel jsem nikde nenašel řešení nebo vysvětlení takového problému. Domnívám se, že to mohou dělat command blocky, ale nejsme si stoprocentně jistý a proto se obracím sem.

Uživatelský avatar
pitilon@seznam.cz
Příspěvky: 3960
Registrován: 16 lis 2014, 06:32
Reputation: 54
Kontaktovat uživatele:

Re: Chyba Invalid selector component

#2 Příspěvekod pitilon@seznam.cz » 26 čer 2020, 20:47

Dodej IP adresu serveru a seznam pluginů.
Obrázek
Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

Obrázek
FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/

Szarik95
Příspěvky: 6
Registrován: 13 bře 2017, 23:57
Reputation: 0

Re: Chyba Invalid selector component

#3 Příspěvekod Szarik95 » 26 čer 2020, 20:49

IP: mc.naffarin.eu (82.208.17.43:27386)
Pluginy: AdvancedHelp, AuthMe, BuycraftX, ColoredAnvils, DiscordSRV, Essentials, EssentialsChat, EssentialsGeoIP, EssentialsSpawn, FakaHedaMinequery, HolographicDisplays, InsaneLore, LagMeter, LiteBans, LWC, Multiverse-Core, Multiverse-Portals, PermissionsEx, PixelVip, Prism, ProtocolLib, Shopkeepers, SkinsRestorer, sleep-most, SmoothTimber, SuperbVote, Vault, Votifier, VoxelSniper*, WorldEdit, WorldGuard, ZavAutoMessager

Uživatelský avatar
pitilon@seznam.cz
Příspěvky: 3960
Registrován: 16 lis 2014, 06:32
Reputation: 54
Kontaktovat uživatele:

Re: Chyba Invalid selector component

#4 Příspěvekod pitilon@seznam.cz » 27 čer 2020, 08:26

A bez pluginů to píše stále?
Obrázek
Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

Obrázek
FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/

Szarik95
Příspěvky: 6
Registrován: 13 bře 2017, 23:57
Reputation: 0

Re: Chyba Invalid selector component

#5 Příspěvekod Szarik95 » 27 čer 2020, 10:16

Zjistil jsem o spamu, že se objevuje, když je aktivní část mapy na které máme eventy s command blockama. Repeating command bloky jsme vyplnuli, ale vypisuje to stále. Z toho vyplívá, že s pluginy to nesouvisí.

Uživatelský avatar
nejento
Příspěvky: 9636
Registrován: 28 lis 2011, 14:09
Reputation: 44
Kontaktovat uživatele:

Re: Chyba Invalid selector component

#6 Příspěvekod nejento » 28 čer 2020, 16:58

Můžeš prosím poslat přesně, co to vypisuje? Rovnou to zkopírovat?
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: http://discord.fakaheda.eu/

Szarik95
Příspěvky: 6
Registrován: 13 bře 2017, 23:57
Reputation: 0

Re: Chyba Invalid selector component

#7 Příspěvekod Szarik95 » 28 čer 2020, 17:36

Nakonec jsme to na serveru vyřešili, byl to command block, nejspíše zaseklý. Pokud jde o výpis z konzole, tak spam je pouze Invalid selector component: bez dalšího textu.


Zpět na „Minecraft, Tekkit“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 55 hostů