PlotSquared

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Message
Autor
Naclait
Příspěvky: 2
Registrován: 25 čer 2020, 10:59
Reputation: 0

PlotSquared

#1 Příspěvekod Naclait » 25 čer 2020, 11:13

Čau nevíte proč když se teleportnu na ty pozemky tak zmizej všechny věci z inventáře? Pak když se portnu do města tak sou věci zas v inventáři jde to nějak prenastavit?

Plugin: PlotSquared
Ip: 82.208.17.72:27388

Uživatelský avatar
pitilon@seznam.cz
Příspěvky: 3950
Registrován: 16 lis 2014, 06:32
Reputation: 54
Kontaktovat uživatele:

Re: PlotSquared

#2 Příspěvekod pitilon@seznam.cz » 25 čer 2020, 11:46

Pravděpodobně máš nějaký plugin, který ti rozděluje inventáře na světy. Dodej seznam pluginů.
Obrázek
Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

Obrázek
FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/

Naclait
Příspěvky: 2
Registrován: 25 čer 2020, 10:59
Reputation: 0

Re: PlotSquared

#3 Příspěvekod Naclait » 25 čer 2020, 11:59

(49): Shine, PlaceholderAPI, void-generator, SkinsRestorer, SuperTrails, TabCompleteFilter, SignColor, LuckPerms, Wild, WorldBorderAPI, PlayerSounds, BannerBoard, KiteBoard, ProtocolLib, MovingDevApi, SpawnerManager, Vault, FakaHedaMinequery, CrazyCrates, TrHologram, AuctionHouse, ChestCommands, UltimateRepairing, WorldEdit, Essentials, VeinMiner, MoneyFromMobs, Citizens, BentoBox, EssentialsChat, TimeIsMoney, PlotSquared, WorldGuard, CitizensCMD, Quests, EssentialsSpawn, WorldGuardExtraFlags, Jobs, Multiverse-Core, Residence, MineResetLite, ProCosmetics, ChestShop, AuthMe, CombatLogX, RedProtect, ShopChest, eGlow, TAB
Maximalizovat Restartovat server Vypnout aut. skrolování

Uživatelský avatar
nejento
Příspěvky: 9614
Registrován: 28 lis 2011, 14:09
Reputation: 44
Kontaktovat uživatele:

Re: PlotSquared

#4 Příspěvekod nejento » 28 čer 2020, 17:06

BentoBox je plugin na SkyBlock mapy, který je dost invazivní. Zařizuje totiž sám oddělené inventáře i ve světech, „do kterých mu nic není“. Je potřeba zabrousit do configu BentoBoxu a podívat se, zda neumožňuje toto nastavení vypnout.
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: http://discord.fakaheda.eu/


Zpět na „Minecraft, Tekkit“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 hostů