Chest Commands - ID items

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Message
Autor
RayCodeCSC
Příspěvky: 20
Registrován: 03 lis 2018, 18:07
Reputation: 0

Chest Commands - ID items

#1 Příspěvekod RayCodeCSC » 28 kvě 2020, 17:32

[82.208.17.25:27871]

Zdravím, používam plugin Chest Commands a potrebujem poradiť, ako mám zapisovať itemy, ktorých ID obsahuje : (dvojbodku). Keď napr. do "ID: " v .yml súbore zapíšem "43:4" (ID item-u), tak mi to napíše chybu do konzoly. Viete mi prosím poradiť, ako ich zapisovať?

Uživatelský avatar
filip15
Příspěvky: 222
Věk: 17
Registrován: 11 srp 2017, 13:47
Reputation: 9
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: Chest Commands - ID items

#2 Příspěvekod filip15 » 28 kvě 2020, 20:32

Nájdeš to na wiki stránke, tohto plugina.

Takže nejak takto:

Kód: Vybrat vše

ID: 43
DATA-VALUE: 4
IP Servera: mc.galaxycraft.eu
http://GalaxyCraft.eu
___________________________________________________________________________________________________
Ak som ti pomohol nezabudni dať Rep+ ;)
___________________________________________________________________________________________________

Uživatelský avatar
nejento
Příspěvky: 9614
Registrován: 28 lis 2011, 14:09
Reputation: 44
Kontaktovat uživatele:

Re: Chest Commands - ID items

#3 Příspěvekod nejento » 30 kvě 2020, 11:57

Pokud máš server verze 1.13+, bylo by mnohem lepší přejít na jiný plugin, kvůli změně ID všech itemů a bloků.
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: http://discord.fakaheda.eu/

RayCodeCSC
Příspěvky: 20
Registrován: 03 lis 2018, 18:07
Reputation: 0

Re: Chest Commands - ID items

#4 Příspěvekod RayCodeCSC » 30 kvě 2020, 20:37

nejento píše:Pokud máš server verze 1.13+, bylo by mnohem lepší přejít na jiný plugin, kvůli změně ID všech itemů a bloků.

Je to verzia Spigot 1.9.


Zpět na „Minecraft, Tekkit“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů