ChestCommand

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Message
Autor
BaKuTV
Příspěvky: 2
Registrován: 29 dub 2020, 19:22
Reputation: 0

ChestCommand

#1 Příspěvekod BaKuTV » 29 dub 2020, 19:27

Ip serveru play.southmania.cz (82.208.17.114:27839 )
Dobrý den, mám dotaz přes plugin chestcommand jsme si vytvořili tabulku /Warp a máme tam blocky na který když se klikne tak se portne tam kam to je nastavené např do přírody a chci se zeptat místo abych klikal na block tak bych chtěl dát třeba hlavu třeba hlíny jaky příkaz mam dát místo toho blocku abych tam měl hlavu ?

Uživatelský avatar
nejento
Příspěvky: 9601
Registrován: 28 lis 2011, 14:09
Reputation: 43
Kontaktovat uživatele:

Re: ChestCommand

#2 Příspěvekod nejento » 30 dub 2020, 02:53

Bude potřeba nastavit hodnota SKULL-OWNER.

Kód: Vybrat vše

ID: 'skull:3'
SKULL-OWNER: 'playername'


Bohužel funguje to jen tehdy, pokud znáš jméno hráče nebo MHF_jmenobloku, který má na hlavě hlínu. Navíc kvůli některým dalším změnám ve Spigotu a Minecraftu s ID bloků bych možná spíše doporučil DeluxeMenus, protože Chest Commands je opuštěný plugin: https://www.spigotmc.org/resources/deluxemenus.11734/
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: http://discord.fakaheda.eu/

Uživatelský avatar
pitilon@seznam.cz
Příspěvky: 3933
Registrován: 16 lis 2014, 06:32
Reputation: 54
Kontaktovat uživatele:

Re: ChestCommand

#3 Příspěvekod pitilon@seznam.cz » 30 dub 2020, 08:56

A nebo může vyzkoušet MyCommand, ten také umí hlavy hráče do menu a poslední dobou je pravidelně aktualizovaný
Obrázek
Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

Obrázek
FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/

BaKuTV
Příspěvky: 2
Registrován: 29 dub 2020, 19:22
Reputation: 0

Re: ChestCommand

#4 Příspěvekod BaKuTV » 30 dub 2020, 15:57

nejento píše:Bude potřeba nastavit hodnota SKULL-OWNER.

Kód: Vybrat vše

ID: 'skull:3'
SKULL-OWNER: 'playername'


Bohužel funguje to jen tehdy, pokud znáš jméno hráče nebo MHF_jmenobloku, který má na hlavě hlínu. Navíc kvůli některým dalším změnám ve Spigotu a Minecraftu s ID bloků bych možná spíše doporučil DeluxeMenus, protože Chest Commands je opuštěný plugin: https://www.spigotmc.org/resources/deluxemenus.11734/

když to tám dám po reloadu je error

Uživatelský avatar
variodriver
Příspěvky: 1155
Věk: 9
Registrován: 08 lis 2015, 00:04
Reputation: 48
Bydliště: localhost
Kontaktovat uživatele:

Re: ChestCommand

#5 Příspěvekod variodriver » 02 kvě 2020, 19:26

Servery obecně není dobré reloadovat ale přímo restartovat, komplexnější pluginy po reloadu nemusí naběhnout správně
Obrázek
ObrázekObrázek


Zpět na „Minecraft, Tekkit“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů