Vysoke vytizeni CPU i kdyz je server prazdny

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Message
Autor
krystoflinek
Příspěvky: 130
Registrován: 20 lis 2011, 22:12
Reputation: 0

Vysoke vytizeni CPU i kdyz je server prazdny

#1 Příspěvekod krystoflinek » 27 dub 2020, 00:09

Obrázek

Mám problém se serverem. Přesněji s vytížením CPU. Poslední dobou se stává, že se enormně zatěžuje CPU i když na serveru nikdo není. Nevím si s tím moc rady.
Když se podívám do logu, tak žádný problém nevidím. Vždycky po restartu se vytížení CPU zmírní na přijatelnou hodnotu. Ovšem po nějaké době z ničeho nic zase naroste. Hlavně potom co se připojí nějaký hráč, jakmile se odpojí, tak je vytížení pořád vysoké dokud server nerestartuji. Už si nevím rady. Neřešil z Vás někdo podobný problém?

V příloze zasílám obrázek s vytížením procesoru a log v době kdy probíhalo (od 14. hodiny víc jak 50% a na serveru nikdo).

Předem děkuji za pomoc.
Přílohy
log.txt
(30.62 KiB) Staženo 6 x
prehled.png
prehled.png (39.58 KiB) Zobrazeno 136 x

Uživatelský avatar
pitilon@seznam.cz
Příspěvky: 3933
Registrován: 16 lis 2014, 06:32
Reputation: 54
Kontaktovat uživatele:

Re: Vysoke vytizeni CPU i kdyz je server prazdny

#2 Příspěvekod pitilon@seznam.cz » 27 dub 2020, 12:40

V logu jsem nic extra nenašel. Jaké máš spouštěcí parametry serveru? (Control Panel -> Nastavení -> Spouštěcí parametry)
Obrázek
Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

Obrázek
FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/

krystoflinek
Příspěvky: 130
Registrován: 20 lis 2011, 22:12
Reputation: 0

Re: Vysoke vytizeni CPU i kdyz je server prazdny

#3 Příspěvekod krystoflinek » 27 dub 2020, 14:01

Tady jsou
Přílohy
96A18E98-9DCD-44EE-BFB4-64F3A4672A63.jpeg
96A18E98-9DCD-44EE-BFB4-64F3A4672A63.jpeg (433.45 KiB) Zobrazeno 120 x

krystoflinek
Příspěvky: 130
Registrován: 20 lis 2011, 22:12
Reputation: 0

Re: Vysoke vytizeni CPU i kdyz je server prazdny

#4 Příspěvekod krystoflinek » 27 dub 2020, 15:31

Už se to stalo znovu. Na server přišel nachvilku hráč CPU vyletělolo na 90%. Odešel a vytížení serveru nekleslo.

V příloze opět obrázek (čas 14:00) a v logu opět nic.
Přílohy
36761BD6-34F6-46CD-B961-414CC632CDE3.jpeg
36761BD6-34F6-46CD-B961-414CC632CDE3.jpeg (134.02 KiB) Zobrazeno 116 x
E7CD52AD-0B1F-483B-A220-C98104C5990E.jpeg
E7CD52AD-0B1F-483B-A220-C98104C5990E.jpeg (822.86 KiB) Zobrazeno 116 x

Uživatelský avatar
Teiichi
Příspěvky: 852
Věk: 20
Registrován: 29 lis 2014, 02:11
Reputation: 22
Bydliště: <?= $inhome ;?>
Kontaktovat uživatele:

Re: Vysoke vytizeni CPU i kdyz je server prazdny

#5 Příspěvekod Teiichi » 27 dub 2020, 15:46

Zkus změnit verzi Javy.
Computer science education cannot make anybody an expert programmer any more than studying brushes and pigment can make somebody an expert painter.”
Příliš snahy škodí, když programátor použije CTRL+C a CTRL+V více jak jednou, má někde chybu v návrhu.”
In theory, theory and practice are the same. In practice, they’re not.”
Vždy pište kód tak, jako by ten chlapík, co ho po vás bude udržovat, měl být násilnický psychopat, který bude vědět, kde bydlíte.”

krystoflinek
Příspěvky: 130
Registrován: 20 lis 2011, 22:12
Reputation: 0

Re: Vysoke vytizeni CPU i kdyz je server prazdny

#6 Příspěvekod krystoflinek » 27 dub 2020, 16:48

Dal jsem verzi: Java SE 8u191
Pripojil jsem se na server a po chvilce se odpojil.
CPU se drzi na 90%. Zda se mi to jeste horsi.
Přílohy
51A16382-0AD1-43B0-A49E-A00E353B7900.jpeg
51A16382-0AD1-43B0-A49E-A00E353B7900.jpeg (311.35 KiB) Zobrazeno 105 x

Uživatelský avatar
nejento
Příspěvky: 9599
Registrován: 28 lis 2011, 14:09
Reputation: 43
Kontaktovat uživatele:

Re: Vysoke vytizeni CPU i kdyz je server prazdny

#7 Příspěvekod nejento » 27 dub 2020, 21:52

Pokud nepoužíváš, vyměň server software za Paper. Pokud problémy budou přetrvávat, prosím proveď po čase běhu serveru Timings test (nejlépe, pokud to změříš, když server bude mít větší vytížení CPU) příkazem /timings paste. Výsledný odkaz prosím pošli.
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: http://discord.fakaheda.eu/


Zpět na „Minecraft, Tekkit“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů