Problém se spuštěním serveru

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Message
Autor
Jaligtra
Příspěvky: 4
Registrován: 26 bře 2020, 11:59
Reputation: 0

Problém se spuštěním serveru

#1 Příspěvekod Jaligtra » 26 bře 2020, 12:12

ip: 82.208.17.20:27346
Při prvním spuštění serveru mi to nejde, ve stavu serveru píše: "Spuštěný ale proces neběží"
Nevím co s tím, zkoušel jsem hledta tady na fóru,ale nenašel jsme žádnou radu, prosím o pomoc :)
Konzole také nejde otevřít.
Přišlo mi toto oznámení: "Dobrý den,

automatický dohledový systém detekoval 10 pádů a restartů serveru za posledních 30 minut a Váš server 82.208.17.20:27346 byl proto vypnut.
Toto chování znamená, že se serverem je něco špatně a neumí korektně nastartovat. Server tedy budete muset obhlédnout a zjistit co je špatně (pravděpodobně zapříčiněnou špatnou konfigurací serveru)."

Uživatelský avatar
Teiichi
Příspěvky: 833
Věk: 20
Registrován: 29 lis 2014, 02:11
Reputation: 22
Bydliště: <?= $inhome ;?>
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém se spuštěním serveru

#2 Příspěvekod Teiichi » 26 bře 2020, 12:24

Dodej log. Máme si problém najít v tom co jsi zkopíroval v panelu?
Computer science education cannot make anybody an expert programmer any more than studying brushes and pigment can make somebody an expert painter.”
Příliš snahy škodí, když programátor použije CTRL+C a CTRL+V více jak jednou, má někde chybu v návrhu.”
In theory, theory and practice are the same. In practice, they’re not.”
Vždy pište kód tak, jako by ten chlapík, co ho po vás bude udržovat, měl být násilnický psychopat, který bude vědět, kde bydlíte.”

Jaligtra
Příspěvky: 4
Registrován: 26 bře 2020, 11:59
Reputation: 0

Re: Problém se spuštěním serveru

#3 Příspěvekod Jaligtra » 26 bře 2020, 12:45

Teiichi píše:Dodej log. Máme si problém najít v tom co jsi zkopíroval v panelu?

Kde najdu log? :// Snažil jsem se to najít, ale ani nevím co hledám.

Jaligtra
Příspěvky: 4
Registrován: 26 bře 2020, 11:59
Reputation: 0

Re: Problém se spuštěním serveru

#4 Příspěvekod Jaligtra » 26 bře 2020, 13:45

Teiichi píše:Dodej log. Máme si problém najít v tom co jsi zkopíroval v panelu?

když se přihlásím do Total Comanderu, tak mi tam chybí složka logs.
Přílohy
TC.png
TC.png (146.58 KiB) Zobrazeno 69 x

Uživatelský avatar
nejento
Příspěvky: 9570
Registrován: 28 lis 2011, 14:09
Reputation: 41
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém se spuštěním serveru

#5 Příspěvekod nejento » 26 bře 2020, 14:51

Zkus ve spouštěcích parametrech změnit verzi Javy. (Nastavení server -> Spouštěcí parametry -> Verze javy)
Zkus o verzi starší nebo naopak o verzi novější Javu.
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: http://discord.fakaheda.eu/

Jaligtra
Příspěvky: 4
Registrován: 26 bře 2020, 11:59
Reputation: 0

Re: Problém se spuštěním serveru

#6 Příspěvekod Jaligtra » 26 bře 2020, 15:05

nejento píše:Zkus ve spouštěcích parametrech změnit verzi Javy. (Nastavení server -> Spouštěcí parametry -> Verze javy)
Zkus o verzi starší nebo naopak o verzi novější Javu.

Joo, funguje to, díky moc fakt :D


Zpět na „Minecraft, Tekkit“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 29 hostů