WorldGuard nefunkční

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Message
Autor
Uživatelský avatar
Sw0FF0rD
Příspěvky: 737
Věk: 39
Registrován: 22 kvě 2011, 12:01
Reputation: 0
Bydliště: Pobřeží Slonoviny

WorldGuard nefunkční

#1 Příspěvekod Sw0FF0rD » 17 úno 2020, 19:40

SEERVER = 82.208.17.25:27957

Mam nastaveny WorldGuard a kdyz si oznacim bod jedna a bod dve tak to ten prikaz nezna a to mam vse dobre nastavene . Zadam prikaz pro oznaceni a nic prostě .

Kód: Vybrat vše

groups:
    players:
        default: true
        prefix: ""
        permissions: []
        - sethome.*
        - home.*
        - list.*
    friend:
        default: false
        prefix: ""
        permissions: []
    moderator:
        default: false
        prefix: ""
        permissions: []
    admins:
        default: false
        prefix: ""
        permissions:
        - comandbook.*
        - '*'
        inheritance:
        - moderator
    owner:   
        default: false
        prefix: ""
        permissions:
        - comandbook.*
        - permissions.*
        - worldguard.*
        - '*'
        inheritance:
        - admins
users:
    Al_PacinO:
         worlds:
             world:
                group:
                - admins


Uživatelský avatar
nejento
Příspěvky: 9570
Registrován: 28 lis 2011, 14:09
Reputation: 41
Kontaktovat uživatele:

Re: WorldGuard nefunkční

#2 Příspěvekod nejento » 17 úno 2020, 21:55

WorldEdit máš? Ten je potřeba k tomu, abys mohl WorldGuard a jeho regiony používat.
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: http://discord.fakaheda.eu/

Uživatelský avatar
Sw0FF0rD
Příspěvky: 737
Věk: 39
Registrován: 22 kvě 2011, 12:01
Reputation: 0
Bydliště: Pobřeží Slonoviny

Re: WorldGuard nefunkční

#3 Příspěvekod Sw0FF0rD » 17 úno 2020, 22:20

world edit mam , jsem aktulizoval WorldGuard a tak jsem zadal podle navodu ale stejně pořád mužu na spawn pointu ničit věci jako obyčejný hráč .

Uživatelský avatar
Smexhy
Příspěvky: 5589
Věk: 20
Registrován: 31 říj 2012, 15:50
Reputation: 21
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: WorldGuard nefunkční

#4 Příspěvekod Smexhy » 18 úno 2020, 05:23

Pokiaľ ti po zadaní príkazu v hre nič nevypíše, pravdepodobne ti to hodí chybu do kozole ktorú nám sem musíš poslať, aby sme zistili v čom je problém.

Tiež nebude zlé keď sem dáš celý log od štartu serveru kde môžu byť ďalšie informácie.
Fakaheda Discord server: http://discord.fakaheda.eu/ Obrázek

Uživatelský avatar
Sw0FF0rD
Příspěvky: 737
Věk: 39
Registrován: 22 kvě 2011, 12:01
Reputation: 0
Bydliště: Pobřeží Slonoviny

Re: WorldGuard nefunkční

#5 Příspěvekod Sw0FF0rD » 18 úno 2020, 20:34

Jako ja jsem včerea aktualizoval WorldGuard ale už jde ale nevím jestli se ma něco nastavovat v cfg a nebo neznám příkaz ktery by umožnil aby nemohli nic ničit na spawnpointu . Ten přikaz /rg claim nazev a nebo to bude /rg a create ?? Klidně pošlu to, co mě to píše ve hře

Uživatelský avatar
nejento
Příspěvky: 9570
Registrován: 28 lis 2011, 14:09
Reputation: 41
Kontaktovat uživatele:

Re: WorldGuard nefunkční

#6 Příspěvekod nejento » 19 úno 2020, 13:38

Příkaz na vytvoření regionu je /region define jméno_regionu viz návod tady: viewtopic.php?f=85&t=2419
Pokud to něco píše, tak pošli, co to píše. Rozhodně to pomůže.
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: http://discord.fakaheda.eu/


Zpět na „Minecraft, Tekkit“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: MSN [Bot] a 45 hostů