Hlavy v ChestCommands přes HeadDatabase

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Message
Autor
roboboy10
Příspěvky: 118
Registrován: 21 lis 2015, 20:16
Reputation: 0

Hlavy v ChestCommands přes HeadDatabase

#1 Příspěvekod roboboy10 » 20 pro 2019, 18:43

Ahojte, chtěl bych se zeptat jak dát hlavu do ChestCommands menu z HeadDatabase pluginu. Pokud to jde. Děkuji
IP: 82.208.17.11:27826
1.14.x

Uživatelský avatar
nejento
Příspěvky: 9625
Registrován: 28 lis 2011, 14:09
Reputation: 44
Kontaktovat uživatele:

Re: Hlavy v ChestCommands přes HeadDatabase

#2 Příspěvekod nejento » 21 pro 2019, 13:32

Obávám se, že přes Chest Commands tohle není možné. Jediné, co můžeš zařídit je, že si zjistíš jméno hráče, který má na sobě daný skin a jeho jméno použiješ. Na offline-mode ale může docházet k neshodám s UUID.
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: http://discord.fakaheda.eu/

roboboy10
Příspěvky: 118
Registrován: 21 lis 2015, 20:16
Reputation: 0

Re: Hlavy v ChestCommands přes HeadDatabase

#3 Příspěvekod roboboy10 » 24 pro 2019, 01:05

Dobře děkuji a nevíš náhodou jaký plugin to umí?

Uživatelský avatar
nejento
Příspěvky: 9625
Registrován: 28 lis 2011, 14:09
Reputation: 44
Kontaktovat uživatele:

Re: Hlavy v ChestCommands přes HeadDatabase

#4 Příspěvekod nejento » 24 pro 2019, 17:14

Mrkni na tohle, jestli to nebude splňovat tvé požadavky: https://www.spigotmc.org/resources/ches ... ked.69014/
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: http://discord.fakaheda.eu/


Zpět na „Minecraft, Tekkit“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 150 hostů