Dynmapa

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Message
Autor
WizGigabyte
Příspěvky: 129
Registrován: 09 čer 2015, 16:31
Reputation: 0

Dynmapa

#1 Příspěvekod WizGigabyte » 03 pro 2019, 21:29

Zdravím, nastavil jsem si dynmapu na server http://82.208.17.13:29066/ a nechce se mi načíst :D
Nevíte čím to může být?
Obrázek

Mike8748
Příspěvky: 817
Registrován: 30 bře 2014, 10:05
Reputation: 25

Re: Dynmapa

#2 Příspěvekod Mike8748 » 04 pro 2019, 14:46

plugin bud nerozpoznal zadne mapy na serveru nebo si je rucne pres konfig deaktivoval

mapy ktere chces aby se zobrazovali povolis v konfigu nebo prikazem

Kód: Vybrat vše

/dmap worldset jmenomapy enabled:true

pred zmenama map pomoci prikazu je zapotrebi zastavit render (/dynmap pause all), po dokonceni zmen zas render zapnout (/dynmap pause none)

Uživatelský avatar
nejento
Příspěvky: 9544
Registrován: 28 lis 2011, 14:09
Reputation: 39
Kontaktovat uživatele:

Re: Dynmapa

#3 Příspěvekod nejento » 04 pro 2019, 18:18

Pošli prosím latest.log při startu serveru.
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: http://discord.fakaheda.eu/

WizGigabyte
Příspěvky: 129
Registrován: 09 čer 2015, 16:31
Reputation: 0

Re: Dynmapa

#4 Příspěvekod WizGigabyte » 05 pro 2019, 22:11

Už funguje díky :)
Obrázek


Zpět na „Minecraft, Tekkit“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 33 hostů