Nefunguje OP

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Message
Autor
RayCodeCSC
Příspěvky: 13
Registrován: 03 lis 2018, 18:07
Reputation: 0

Nefunguje OP

#1 Příspěvekod RayCodeCSC » 24 zář 2019, 22:07

IP: 82.208.17.29:27277

Zdravím, na serveri mi nefunguje OP. Keď napíšem /op RayCodeCSC, nič mi to nedá. Viem to podľa toho, že nemôžem napr. pokladať command blocky, a nemám červený nick.

Zoznam Pluginov

Uživatelský avatar
Aishak
Příspěvky: 430
Registrován: 03 čer 2014, 15:02
Reputation: 1

Re: Nefunguje OP

#2 Příspěvekod Aishak » 25 zář 2019, 09:50

Dáváš OP z konzole?
Na serveru máš permissionsex. Proč nevyužiješ permissions pro udělení oprávnění místo OP? Je to bezpečnější.
Přímo k problému. OP ti může blokovat některý z pluginů, kde to lze přímo nastavit z bezpečnostních důvodů. Z tvých pluginů to umí, alespoň myslím, blokovat authme a essentials. Koukni do configu pluginů a hledej něco jako disable-op nebo block-op.

RayCodeCSC
Příspěvky: 13
Registrován: 03 lis 2018, 18:07
Reputation: 0

Re: Nefunguje OP

#3 Příspěvekod RayCodeCSC » 25 zář 2019, 19:00

Aishak píše:Dáváš OP z konzole?
Na serveru máš permissionsex. Proč nevyužiješ permissions pro udělení oprávnění místo OP? Je to bezpečnější.
Přímo k problému. OP ti může blokovat některý z pluginů, kde to lze přímo nastavit z bezpečnostních důvodů. Z tvých pluginů to umí, alespoň myslím, blokovat authme a essentials. Koukni do configu pluginů a hledej něco jako disable-op nebo block-op.

Nič také som tam nenašiel.

Uživatelský avatar
pitilon@seznam.cz
Příspěvky: 3889
Registrován: 16 lis 2014, 06:32
Reputation: 54
Kontaktovat uživatele:

Re: Nefunguje OP

#4 Příspěvekod pitilon@seznam.cz » 25 zář 2019, 19:32

Zkus do konzole jednoduše napsat: " op RayCodeCSC " (bez " ")
Tedy příkaz bez lomítka.
Obrázek
Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

Obrázek

RayCodeCSC
Příspěvky: 13
Registrován: 03 lis 2018, 18:07
Reputation: 0

Re: Nefunguje OP

#5 Příspěvekod RayCodeCSC » 25 zář 2019, 20:42

pitilon@seznam.cz píše:Zkus do konzole jednoduše napsat: " op RayCodeCSC " (bez " ")
Tedy příkaz bez lomítka.

To už som robil X krát, nepomohlo.

RayCodeCSC
Příspěvky: 13
Registrován: 03 lis 2018, 18:07
Reputation: 0

Re: Nefunguje OP

#6 Příspěvekod RayCodeCSC » 25 zář 2019, 21:06

Vyriešené, nefunkčné OP spôsoboval plugin iDisguise.


Zpět na „Minecraft, Tekkit“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 43 hostů