Co je to za Plugin?

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Message
Autor
Diff
Příspěvky: 5
Registrován: 26 srp 2019, 20:24
Reputation: 0

Co je to za Plugin?

#1 Příspěvekod Diff » 26 srp 2019, 20:27

Zdravím,chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte co je toto za pluginy? Omlouvám se že to není screen.
IP: 82.208.17.87:27742
Děkuji moc krát.
EF7168DA-B5AC-42E6-946F-17FD520825BE.jpeg
EF7168DA-B5AC-42E6-946F-17FD520825BE.jpeg (96.48 KiB) Zobrazeno 127 x
DBAEDCCF-ABBC-402B-A942-F474643D3B33.jpeg
DBAEDCCF-ABBC-402B-A942-F474643D3B33.jpeg (122.3 KiB) Zobrazeno 127 x
Naposledy upravil(a) Diff dne 26 srp 2019, 21:19, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
Teiichi
Příspěvky: 791
Věk: 19
Registrován: 29 lis 2014, 02:11
Reputation: 18
Bydliště: <?= $inhome ;?>
Kontaktovat uživatele:

Re: Co je to za Plugin?

#2 Příspěvekod Teiichi » 26 srp 2019, 20:43

Dodej IP serveru.
Computer science education cannot make anybody an expert programmer any more than studying brushes and pigment can make somebody an expert painter.”
Příliš snahy škodí, když programátor použije CTRL+C a CTRL+V více jak jednou, má někde chybu v návrhu.”
In theory, theory and practice are the same. In practice, they’re not.”
Vždy pište kód tak, jako by ten chlapík, co ho po vás bude udržovat, měl být násilnický psychopat, který bude vědět, kde bydlíte.”

Diff
Příspěvky: 5
Registrován: 26 srp 2019, 20:24
Reputation: 0

Re: Co je to za Plugin?

#3 Příspěvekod Diff » 26 srp 2019, 21:19

Omlouvám se už tam je :)

Uživatelský avatar
Teiichi
Příspěvky: 791
Věk: 19
Registrován: 29 lis 2014, 02:11
Reputation: 18
Bydliště: <?= $inhome ;?>
Kontaktovat uživatele:

Re: Co je to za Plugin?

#4 Příspěvekod Teiichi » 26 srp 2019, 22:58

Co se týče menu, tak se může jednat o pluginy typu chestcommand. Co se týče NPC, tak se může jednat o CommandNPC.
Computer science education cannot make anybody an expert programmer any more than studying brushes and pigment can make somebody an expert painter.”
Příliš snahy škodí, když programátor použije CTRL+C a CTRL+V více jak jednou, má někde chybu v návrhu.”
In theory, theory and practice are the same. In practice, they’re not.”
Vždy pište kód tak, jako by ten chlapík, co ho po vás bude udržovat, měl být násilnický psychopat, který bude vědět, kde bydlíte.”

Diff
Příspěvky: 5
Registrován: 26 srp 2019, 20:24
Reputation: 0

Re: Co je to za Plugin?

#5 Příspěvekod Diff » 27 srp 2019, 06:12

Děkuji moc, a nemůže se jednat co se týče těch NPC o plugin Armor Stand Edit? Nebo myslíte že by to sním taky fungovalo? :)

Uživatelský avatar
TopCz
Příspěvky: 666
Věk: 21
Registrován: 15 led 2014, 21:00
Reputation: 11
Kontaktovat uživatele:

Re: Co je to za Plugin?

#6 Příspěvekod TopCz » 27 srp 2019, 07:51

Ano fungovalo...
Obrázek

Diff
Příspěvky: 5
Registrován: 26 srp 2019, 20:24
Reputation: 0

Re: Co je to za Plugin?

#7 Příspěvekod Diff » 27 srp 2019, 08:41

A nevíte jak to udělám? Když kliknu na to npc aby se mi zobrazilo to menu?

Uživatelský avatar
TopCz
Příspěvky: 666
Věk: 21
Registrován: 15 led 2014, 21:00
Reputation: 11
Kontaktovat uživatele:

Re: Co je to za Plugin?

#8 Příspěvekod TopCz » 27 srp 2019, 10:07

Ono pokud myslíš citizens npc tak na to ti armor stand editor fungovat nebude. Musel by si namísto noc použit právě armor standy...
Obrázek

Diff
Příspěvky: 5
Registrován: 26 srp 2019, 20:24
Reputation: 0

Re: Co je to za Plugin?

#9 Příspěvekod Diff » 27 srp 2019, 10:45

Ne ja myslím jenom armor stand edit. A potřeboval bych vědět jak v tom armoru udělám to menu?
A ještě by jsem chtěl vědět co je lepší plugin z těch dvou?
https://www.curseforge.com/minecraft/bu ... stand-edit
nebo
https://www.spigotmc.org/resources/armo ... ools.2237/
Děkuji

AdoTechnik
Příspěvky: 11
Registrován: 18 lis 2018, 21:13
Reputation: 0

Re: Co je to za Plugin?

#10 Příspěvekod AdoTechnik » 28 srp 2019, 11:09

Zdravím, 1. krok nahraješ si na server - citizens, commandnpc, chestcommands
2. krok spravíš si menu v chestcommands
3. krok /npc create VIP --type Skeleton
4. krok /npc cmdadd ...
5. krok hotovo

Ak to chceš spraviť s armor standamy tak musíš nahrať - armorstand tools a armorstand editor
spravíš si menu a armor stand potom na armor stand napíšeš /ascmd addcmd player chestcommands open (meno menu)
a samozrejme musíš hráčovi pridať právo na to menu.


Zpět na „Minecraft, Tekkit“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 23 hostů