Nefunkční pluginy na klasickém Tekkitu

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Message
Autor
JiriKrivanek
Příspěvky: 5
Registrován: 16 srp 2019, 18:45
Reputation: 0

Nefunkční pluginy na klasickém Tekkitu

#1 Příspěvekod JiriKrivanek » 16 srp 2019, 18:54

82.208.17.29:27240

Dobrý den,
server mám koupený poprvé a většinu pluginů se mi podařilo rozjet v pohodě, ale pluginy (Essentials, EssentialsSpawn) pro sethome a možná pár dalších základních příkazů nějak nemůžu zprovoznit. Server je určen jen pro kolegy a přátele takže neřeším žádné obchody, residence ani grief a cheat. Dle instrukcí stačí nainstalovat a př.: sethome by mněl fungovat jenže nějak nefunguje. Za každou radu budu rád.

Uživatelský avatar
nejento
Příspěvky: 9518
Registrován: 28 lis 2011, 14:09
Reputation: 35
Kontaktovat uživatele:

Re: Nefunkční pluginy na klasickém Tekkitu

#2 Příspěvekod nejento » 16 srp 2019, 21:03

Napíše to nějakou hlášku? Pokud ano a souvisí s permissionem, je možné, že budeš muset doinstalovat nějaký plugin pro permissiony jako PermissionsEx. A potom přidat do výchozí skupiny oprávnění essentials.home a essentials.sethome
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: http://discord.fakaheda.eu/

JiriKrivanek
Příspěvky: 5
Registrován: 16 srp 2019, 18:45
Reputation: 0

Re: Nefunkční pluginy na klasickém Tekkitu

#3 Příspěvekod JiriKrivanek » 16 srp 2019, 21:39

Problém je že to žádnou hlášku nevyhodí. Když se pokusím použít příkaz sethome tak jen vypíše že nezná příkaz. Vypadá to jako by ten plugin vůbec nenačetl. Zkoušel jsem ho reinstalovat i jiné kompatibylní verze ale pořád nic.

JiriKrivanek
Příspěvky: 5
Registrován: 16 srp 2019, 18:45
Reputation: 0

Re: Nefunkční pluginy na klasickém Tekkitu

#4 Příspěvekod JiriKrivanek » 17 srp 2019, 17:40

Tak jsem zkusil i PermissionsEx a pořád nic. Jakoby to ty pluginy vůbec nenačetlo.

Uživatelský avatar
pitilon@seznam.cz
Příspěvky: 3876
Registrován: 16 lis 2014, 06:32
Reputation: 53
Kontaktovat uživatele:

Re: Nefunkční pluginy na klasickém Tekkitu

#5 Příspěvekod pitilon@seznam.cz » 17 srp 2019, 18:53

Zkus dodat log, v něm snad něco bude.
Obrázek
Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

Obrázek

JiriKrivanek
Příspěvky: 5
Registrován: 16 srp 2019, 18:45
Reputation: 0

Re: Nefunkční pluginy na klasickém Tekkitu

#6 Příspěvekod JiriKrivanek » 17 srp 2019, 19:11

Tady je tedy ten serverový log. Snad se v něm něco najde.
Přílohy
server.log
(34.77 KiB) Staženo 2 x

Uživatelský avatar
pitilon@seznam.cz
Příspěvky: 3876
Registrován: 16 lis 2014, 06:32
Reputation: 53
Kontaktovat uživatele:

Re: Nefunkční pluginy na klasickém Tekkitu

#7 Příspěvekod pitilon@seznam.cz » 18 srp 2019, 10:32

V logu o pluginech není ani zmínka. Kam jsi je nahrál? (Do jaké složky)
Obrázek
Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

Obrázek

JiriKrivanek
Příspěvky: 5
Registrován: 16 srp 2019, 18:45
Reputation: 0

Re: Nefunkční pluginy na klasickém Tekkitu

#8 Příspěvekod JiriKrivanek » 18 srp 2019, 13:07

Pluginy jsem nahrál do složky Plugins. Nahrál jsem je z Control panelu v záložce pluginmanager.


Zpět na „Minecraft, Tekkit“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 22 hostů