Spigot 1.13.2 a nefunkční WorldEdit

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Message
Autor
Zdenek131
Příspěvky: 36
Věk: 56
Registrován: 20 čer 2015, 16:11
Reputation: 0
Bydliště: Brno

Spigot 1.13.2 a nefunkční WorldEdit

#1 Příspěvekod Zdenek131 » 30 čer 2019, 17:40

SERVER 82.208.17.31:27820
Reinstaloval jsem server na Spigot 1.13.2. Postupně jej zabydluji pluginy, ale WorldEdit který jsem nainstaloval se chová, jako by tam ani nebyl. Při příkazu "pl" na konzoli mi jej vypíše jako že je OK. Přesto, že jsem zadal i oprávnění do PermissionsEx, Žádná odezva třeba jen na "help". zatím mám na servru tyto pluginy: PermissionsEx, AuthMe, TreeAssist, WorldEdit, WorldBorder, FakaHedaMinequery. Plugin WorldBorder je funkční. Pomožte mi prosím, nebo poraďte. Předem dík.
Zdeněk131

Natali
Příspěvky: 6
Registrován: 26 čer 2019, 20:40
Reputation: 0

Re: Spigot 1.13.2 a nefunkční WorldEdit

#2 Příspěvekod Natali » 02 črc 2019, 13:46

posli sem jakože ten list s tim wordetediten

Uživatelský avatar
nejento
Příspěvky: 9517
Registrován: 28 lis 2011, 14:09
Reputation: 34
Kontaktovat uživatele:

Re: Spigot 1.13.2 a nefunkční WorldEdit

#3 Příspěvekod nejento » 03 črc 2019, 16:28

Žádný list. Pokud problém stále řešíš, tak prosím pošli latest.log při startu serveru.

Zároveň příště vytvářej prosím téma v příslušné kategorii, jelikož do Oznámení to skutečně nepatří.
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: http://discord.fakaheda.eu/

Zdenek131
Příspěvky: 36
Věk: 56
Registrován: 20 čer 2015, 16:11
Reputation: 0
Bydliště: Brno

Re: Spigot 1.13.2 a nefunkční WorldEdit

#4 Příspěvekod Zdenek131 » 03 črc 2019, 22:12

Omlouvám se za mlčení. Zdá se, že se to vyřešilo jinde. U WorldEdit vyšli nějaké opravné aktualizace a už to funguje. Když jsem jej instaloval, tak poslední verze tvrdila, že by měla MC Spigot 1.13.2 zvládnout, ale nezvládla. Za pár dní vyšly další aktualizace. Takže jsem aktualizoval plugin a hotovo. Není dokonalé, ale funguje. +;o)
Díky všem za snahu pomoci.
Zdeněk131

Zdenek131
Příspěvky: 36
Věk: 56
Registrován: 20 čer 2015, 16:11
Reputation: 0
Bydliště: Brno

Re: Spigot 1.13.2 a nefunkční WorldEdit

#5 Příspěvekod Zdenek131 » 03 črc 2019, 22:25

Omlouvám se

" nejento",

ale už dlouho jsem nepsal prosbu o pomoc a v orientaci ve stránkách "forum" dost plavu. Jak najít správné místo pro daný dotaz, jak otevřít stránku, která mi umožní dotaz napsat. Byl jsem rád, když jsem po bloudění, kdy jsem hledal odpověď na foru, řešení mého problému u jiných hráčů a hledáním stránky - okna, která mi dá možnost vlastního zápisu a dotazu, otevřel možnost vypsat nové téma. Kde to bylo a jestli jsem jej správné zařadil na správné místo. Promiň, byl jsem rád, že jsem to zvládl aspoň tak.

(mě se ukazuje cesta k mému dotazu jako: Obsah fóra < Ostatní hry < Minecraft, Tekkit
Nevím jak se to dostalo nebo stalo oznámením, či jak se to dělá. :? )
Zdeněk131

Uživatelský avatar
nejento
Příspěvky: 9517
Registrován: 28 lis 2011, 14:09
Reputation: 34
Kontaktovat uživatele:

Re: Spigot 1.13.2 a nefunkční WorldEdit

#6 Příspěvekod nejento » 03 črc 2019, 22:51

Nic se neděje :) Však jsem to přesunul tam, kde to má správně být. To jen taková informace pro příště.
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: http://discord.fakaheda.eu/


Zpět na „Minecraft, Tekkit“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 7 hostů